Έκθεση Φωτογραφίας στο Πολιτιστικό Κέντρο «Παναιτώλιο»
Πολιτισμός

Έκθεση Φωτογραφίας στο Πολιτιστικό Κέντρο «Παναιτώλιο»

Ο Οργανισμός Πολιτισμού Άθλησης και Νεολαίας (ΟΠΑΝ) Δήμου Νέας Ιωνίας και η Λέσχη Φωτογραφίας N.K. Κωνσταντινουπολιτών προσκαλούν τους πολίτες στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας των μελών της Λέσχης με θέμα «HARD LIGHT PORTRAITS vol.2»

Μια έκθεση που αφηγείται τη φωτογραφική προσέγγιση μέσα από την τεχνική του σκληρού φωτισμού και της αέναης κίνησης που επέλεξαν δεκατρία μέλη της, με την καθοδήγηση του φωτογράφου Χρήστου Κανάκη, για να δημιουργήσουν τα δικά τους πoρτραίτα.

Άπλετο φως – απόλυτο σκοτάδι

Ακραίες αντιθέσεις -που χαρακτηρίζουν άλλωστε την εποχή- δυσκολεύουν τον φωτογράφο σε αυτή την πρόκληση. Η έκφραση και το συναίσθημα αναδεικνύεται σε αυτή τη δοκιμασία, αποκαλύπτοντας την πλαστικότητα της ανθρώπινης μορφής, της γοητεία της κίνησης, καθώς και τις δυνατότητες της φωτογραφικής τέχνης και τεχνικής.

Παράλληλα με αυτήν την έκθεση, στον ίδιο χώρο, διοργανώνεται και μια δεύτερη έκθεση Φωτογραφίας με τη -γεμάτη ενθουσιασμό- φωτογραφική ματιά της ομάδας αρχαρίων, που δημιουργήθηκε από το δωρεάν σεμινάριο Φωτογραφίας που διοργάνωσε τον Μάιο ο ΟΠΑΝ.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 27 Μαΐου 2017, στις 19:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Παναιτώλιο» (Παναιτωλίου, Αλσούπολη, Νέα Ιωνία).

Διάρκεια έκθεσης: 27/05/2016 μέχρι 04/06/2016

Ώρες λειτουργίας:  Δευτέρα-Κυριακή, 18:00-21:00.

Είσοδος ελεύθερη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet