Άμεση έκδοση ψηφίσματος για την ελληνικότητα της Μακεδονίας ζητεί ο Κ. Τίγκας
Κοινωνία

Άμεση έκδοση ψηφίσματος για την ελληνικότητα της Μακεδονίας ζητεί ο Κ. Τίγκας

Την άμεση έκδοση ψηφίσματος υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας από το Δημοτικό Συμβούλιο Παπάγου – Χολαργού ζητεί ο επικεφαλής της παράταξης Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Παπάγου – Χολαργού, Κώστας Τίγκας.

Ο κ. Τίγκας καλεί τον δήμαρχο Ηλία Αποστολόπουλο να «σταματήσει να κρύβεται και να σιωπά για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων» και να συγκαλέσει άμεσα το Δημοτικό Συμβούλιο για την έκδοση ψηφίσματος, όπως σημειώνει στην ακόλουθη ανακοίνωσή του:

Με την από 16 Ιουνίου 2018 επιστολή μας ζητήσαμε από τον δήμαρχο κ. Ηλία Αποστολόπουλο την άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου με μόνο θέμα την έκδοση ψηφίσματος υπέρ της Ελληνικότητας της Μακεδονίας.

Έχουν περάσει 11 μέρες και ο δήμαρχος αγνοεί επιδεικτικά την απαίτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων να προασπίσουμε την ιστορία, την ταυτότητά μας, τον πολιτισμό μας και πάνω από όλα τη Μακεδονία μας. Αρνείται πεισματικά να συγκαλέσει το Δημοτικό Συμβούλιο.

Πόσο χρόνο χρειάζεται άραγε ο εξαφανισμένος δήμαρχος για να αντιληφθεί ότι οφείλουμε να δράσουμε άμεσα, ενωμένοι και με τρόπο αποφασιστικό; Για πόσο ακόμη θα κρύβεται και θα σιωπά για ένα τόσο σοβαρό εθνικό θέμα;

Ως Έλληνες έχουμε μάθει να δίνουμε αγώνες, να μαχόμαστε ενωμένοι και να υπερασπιζόμαστε τα εθνικά μας συμφέροντα. Απαιτούμε την άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παπάγου – Χολαργού και την έκδοση ψηφίσματος για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας. Καλούμε τον κ. Αποστολόπουλο να σεβαστεί επιτέλους τον θεσμικό του ρόλο και να ανταποκριθεί χωρίς επιπλέον καθυστερήσεις στο αίτημά μας. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet