Άνοιξε και περιμένει το αναγνωστικό κοινό της η βιβλιοθήκη του ΔΟΠΑΠ
Κοινωνία

Άνοιξε και περιμένει το αναγνωστικό κοινό της η βιβλιοθήκη του ΔΟΠΑΠ

Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Παπάγου – Χολαργού ενημερώνει ότι η δημοτική του βιβλιοθήκη είναι ανοικτή για το κοινό.

Τα προβλεπόμενα μέτρα για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού θα εφαρμοστούν και στη συγκεκριμένη δομή και όπως ενημερώνει ο Οργανισμός το πρωτόκολλο περιλαμβάνει τις εξής υποχρεωτικές οδηγίες:

  1. Επισκεπτόμαστε τη βιβλιοθήκη με μάσκα.
  2. Στον χώρο επιτρέπεται να εισέλθουν έως τρία άτομα ταυτοχρόνως, για αυτό συνιστάται τηλεφωνική επικοινωνία πριν την επίσκεψη για ραντεβού, ενώ η παραμονή στη βιβλιοθήκη επιτρέπεται για 20 λεπτά.
  3. Ακολουθούμε τις οδηγίες του προσωπικού για απολύμανση των βιβλίων που επιστρέφουμε.
  4. Η απολύμανση των χεριών με αντισηπτικό (ακόμα και αν φοράμε γάντια), είναι υποχρεωτική πριν μπούμε για επιλογή βιβλίων στα ράφια και στο τέλος.
  5. Κρατάμε υποχρεωτικά τις αποστάσεις των δύο μέτρων.
  6. Για εγγραφή νέου μέλους επικοινωνούμε τηλεφωνικώς, προκειμένου να σταλεί στους ενδιαφερόμενους η φόρμα εγγραφής με email.
  7. Ακολουθούμε με σύνεση τις οδηγίες του προσωπικού της βιβλιοθήκης.
  8. Δεν επιτρέπεται η χρήση του αναγνωστηρίου, μέχρι νεωτέρας.

Το ωράριο και οι ημέρες λειτουργίας της βιβλιοθήκης (Αγαμέμνωνος 4, Χολαργός) είναι Δευτέρα με Παρασκευή από τις 8:30 έως τις 14:30, ενώ οι ενδιαφερόμενοι να επισκεφθούν τη δομή θα πρέπει να καλέσουν στον τηλ. αριθμό 210 6540948 (Υπεύθυνη: Γεωργία Παπανικολάου, βιβλιοθηκονόμος).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet