Γιορτή υιοθεσίας: «Βρες τον παντοτινό σου φίλο» στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού
Κοινωνία

Γιορτή υιοθεσίας: «Βρες τον παντοτινό σου φίλο» στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού

Ο Δήμος Παπάγου  – Χολαργού και η Εθελοντική Δράση Ζωόφιλων Παπάγου – Χολαργού διοργανώνουν γιορτή υιοθεσίας ζώων το Σάββατο 8 Απριλίου, από 11:00 έως 15:00, στο υπαίθριο θεατράκι του δημαρχείου (κτήριο Δημάρχου «Χαράλαμπου Σκούρτη», Λ. Περικλέους 55 Χολαργός). 

Ελάτε στη γιορτή υιοθεσίας και βρείτε τον παντοτινό σας φίλο!

Την ίδια στιγμή ο Δήμος υπενθυμίζει την περισσυλλογή αγέλης 10 σκύλων, που είχαν εντοπιστεί πρόσφατα στο πάρκο «Στρατάρχου Αλέξανδρου Παπάγου», προκειμένου να υποβληθούν στον απαραίτητο κτηνιατρικό έλεγχο.

Βασική επιδίωξή του, όπως λέει ο Δήμος, είναι η υιοθεσία των ζώων από υπεύθυνους ιδιοκτήτες, που θα τα αγαπούν και θα τα προσέχουν,  έτσι ώστε να βρουν μια φιλόξενη στέγη. Με μέριμνα του Δήμου τα ζώα απέκτησαν ηλεκτρονική ταυτότητα, εμβολιάστηκαν, αποπαρασιτώθηκαν, στειρώθηκαν και φιλοξενούνται σήμερα στο συνεργαζόμενο με τον Δήμο καταφύγιο.

Όσοι επιθυμούν να δώσουν μια ευκαιρία ζωής, μπορούν να υιοθετήσουν ένα από αυτά. Η διαδικασία υιοθεσίας είναι εύκολη και γρήγορη (πληροφορίες Τμήμα προαγωγής Δημόσιας Υγείας 213 2002915-884).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet