Δήμος Παπάγου – Χολαργού: Δυνατότητα δωρεάν αξιολόγησης λόγου και ομιλίας σε παιδιά από 4 ετών και άνω
Κοινωνία

Δήμος Παπάγου – Χολαργού: Δυνατότητα δωρεάν αξιολόγησης λόγου και ομιλίας σε παιδιά από 4 ετών και άνω

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού σε συνεργασία με το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, προσφέρουν τη δυνατότητα δωρεάν αξιολόγησης λόγου και ομιλίας, κατά τη διάρκεια των μηνών Μαρτίου και Απριλίου σε παιδιά ηλικίας 4 ετών και άνω.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας πραγματοποιήθηκε συνάντηση του δημάρχου Παπάγου – Χολαργού Ηλία Αποστολόπουλου και της αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Μαρίας Αθανασάκου – Μουντάκη, με τις Ανθή Χαϊδά, διδάκτωρ γλωσσολογίας – φωνητικής και Κωνσταντίνα Κορδούλη, υποψήφιας διδάκτωρ ψυχο-/νευρογλωσσολογίας στο Πανεπιστήμιο Πατρών και επιστημονική συνεργάτης της B’ Νευρολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου «ΑΤΤΙΚΟΝ».

Σε όσα από τα παιδιά που θα αξιολογηθούν διαγνωσθεί κάποια διαταραχή λόγου ή και ομιλίας θα δρομολογηθεί η ένταξή τους (με σειρά προτεραιότητας) σε πρόγραμμα που θα παρέχονται δωρεάν υπηρεσίες λογοθεραπείας, τόσο σε εργαστήρια του Μητροπολιτικού Κολλεγίου όσο και στα Δημοτικά Πολυιατρεία.

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται είτε στο πρωτόκολλο του δημαρχείου (Λ. Περικλέους 55) είτε ηλεκτρονικά στις διευθύνσεις [email protected] ή [email protected].

Η αίτηση συμμετοχής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet