Ενίσχυση για την Πολιτική Προστασία του Δήμου Παπάγου – Χολαργού
Κοινωνία

Ενίσχυση για την Πολιτική Προστασία του Δήμου Παπάγου – Χολαργού

Με ένα σύγχρονο όχημα πυρόσβεσης ενισχύθηκε ο στόλος της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, που εξασφάλισε ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ), μέσω του χρηματοδοτικού προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», με σκοπό την ενίσχυση του πολύτιμου έργου της Πολιτικής Προστασίας των Δήμων και των Εθελοντικών Ομάδων του Υμηττού.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το νέο σύγχρονο όχημα, παραδόθηκε από τον ΣΠΑΥ στον δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού, Ηλία Αποστολόπουλο, παρουσία του αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας Μιχάλη Τράκα, του γραμματέα του ΣΠΑΥ Βασίλη Σιαμάνη, του επικεφαλής Στέλιου Φούρναρη και εθελοντών της Δασοπροστασίας Παπάγου – Χολαργού, στο Επιχειρησιακό Κέντρο Πολιτικής Προστασίας «Χρήστος Πετράκης».

Ο Ηλίας Αποστολόπουλος δήλωσε σχετικά: «Παραλάβαμε ένα πυροσβεστικό όχημα που θα συμβάλλει στην περαιτέρω ενδυνάμωση της Πολιτικής Προστασίας στον Δήμο μας. Θέλω να συγχαρώ τον πρόεδρο Γιάννη Κωνσταντάτο και τα μέλη του Δ.Σ. του ΣΠΑΥ. Σκοπός όλων μας είναι να συμβάλλουμε όπου απαιτείται προκειμένου να προστατέψουμε τον Υμηττό μας. Ο ΣΠΑΥ δημιουργεί υπεραξία στις ενέργειες των δήμων-μελών, να παρέχουν σε πρωτοβάθμιο κυρίως επίπεδο προστασία, με τη συμβολή των πολύτιμων εθελοντών μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet