Ηλ. Αποστολόπουλος: Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού οφείλει πολλά στον Ιάκωβο Τσούνη
Κοινωνία

Ηλ. Αποστολόπουλος: Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού οφείλει πολλά στον Ιάκωβο Τσούνη

Με αφορμή τον θάνατο του ευπατρίδη Ιάκωβου Τσούνη, που έφυγε σήμερα (10/4) από τη ζωή, ο ο δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, δήλωσε:

Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε ότι έφυγε από τη ζωή ο συμπολίτης μας Ιάκωβος Τσούνης, ένας από τους μεγαλύτερους ευεργέτες του έθνους, αλλά και της πόλης μας.

Ο Ιάκωβος Τσούνης γεννήθηκε στην Πάτρα, ήταν απόγονος των πολεμιστών της Εθνεγερσίας του 1821 Λονταίων και Πετμεζαίων, ενώ και ο ίδιος πολέμησε σε ηλικία 16 ετών στον Ελληνοϊταλικό Πόλεμο του 1940, βάζοντας από τότε την πατρίδα πάνω από όλα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του, αφανώς προέβη σε τεράστιες αγαθοεργίες χωρίς να αποκαλύπτει ότι ο ίδιος βρίσκεται πίσω από αυτές.

Πρόσφατα τιμήθηκε από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας με το παράσημο του Μεγαλόσταυρου του Τάγματος της Τιμής για την προσφορά του προς τις Άγιες Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας, όπως τις αποκαλούσε ο ίδιος.

Ένας γνήσιος πατριώτης, ένας μεγάλος Έλληνας, που πάντα θα αποτελεί πρότυπο εντιμότητας, ακεραιότητας και φιλοπατρίας για όλους μας. Ο Δήμος μας οφείλει πολλά στον Ιάκωβο Τσούνη, τη μνήμη του οποίου θα τιμήσουμε δεόντως.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet