ΛΑ.ΣΥ. Παπάγου – Χολαργού: Δεν σιωπούμε, δυναμώνουμε τη φωνή μας για την πανδημία του κορωνοϊού
Κοινωνία

ΛΑ.ΣΥ. Παπάγου – Χολαργού: Δεν σιωπούμε, δυναμώνουμε τη φωνή μας για την πανδημία του κορωνοϊού

Με εκτενή ανακοίνωσή της η «Λαϊκή Συσπείρωση Παπάγου – Χολαργού» παρεμβαίνει στην κατάσταση που έχει επιβληθεί λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού στη χώρα μας, ασκώντας δριμεία κριτική τόσο στην ασκούμενη κυβερνητική πολιτική γενικότερα, όσο και στους χειρισμού της δημοτικής αρχής, ειδικότερα.

Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, η παράταξη, «τα τεράστια κενά δεν μπορούν να κρυφτούν πίσω από την επίκληση της ατομικής ευθύνης. Τα “πολεμικά” ανακοινωθέντα είναι κενά γράμματα όσο δεν στελεχώνεται ο “στρατός” με έμψυχο δυναμικό (γιατρούς, νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό) και όσο δεν εξοπλίζεται με “όπλα” (100 κρεβάτια ΜΕΘ είναι κλειστά, ιατρικό υλικό, μέσα ατομικής προστασίας). Στηρίζουμε με όλη μας τη δύναμη τα αιτήματα των υγειονομικών. Δεν αρκούν τα παλαμάκια».

Σχετικά με τη στάση της Αυτοδιοίκησης, η «Λαϊκή Συσπείρωση» σημειώνει: «Στάση ευθύνης, λοιπόν, σε αυτές τις συνθήκες ενός οργάνου της Τοπικής Διοίκησης δεν είναι να αποσιωπά τα τεράστια προβλήματα που υπάρχουν στο δημόσιο σύστημα υγείας ή να στοιχίζεται πίσω από τις αντιλαϊκές πολιτικές. Απαιτείται να υλοποιήσει τα μέτρα ευθύνης του και να αρθρώσει λόγο διεκδικητικό».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet