Με τους «φύλακες» του Υμηττού συναντήθηκε ο δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού
Κοινωνία

Με τους «φύλακες» του Υμηττού συναντήθηκε ο δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού

Με τους πολύτιμους εθελοντές της Δασοπροστασίας Παπάγου-Χολαργού βρέθηκε, στο Πυροφυλάκειο, την Κυριακή 11/4, ο δήμαρχος της πόλης, Ηλίας Αποστολόπουλος, συζητώντας μαζί τους για την προετοιμασία της αντιπυρικής περιόδου που σε λίγες ημέρες ξεκινά, όπως ενημερώνει με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Παρόντες ήταν επίσης ο υποστράτηγος Γιάννης Πετρούτσος, αττικάρχης του Πυροσβεστικού Σώματος, ο ταξίαρχος Κων/νος Θεοφιλόπουλος, ο επικεφαλής της ΔΑΠΑΧΟ, Στέλιος Φούρναρης, ο αναπληρωτής επικεφαλής, Μήνος Παγώνης και μέλη της ομάδας.

«Με μεγάλη χαρά διαπίστωσα, για μια ακόμα φορά, το πόσο δεμένη ομάδα είναι η ΔΑΠΑΧΟ, καθώς και ότι πολλά νέα παιδιά απαρτίζουν αυτή τη σπουδαία “οικογένεια”, που φυλά μέρα νύχτα το βουνό μας» σχολίασε ο δήμαρχος, μετά τη συνάντηση και πρόσθεσε:

«Τους ευχαριστώ για την ανιδιοτελή προσφορά τους, τόσο στην προστασία του Υμηττού μας, αλλά και όπου αλλού τους έχουμε χρειαστεί, καθώς και για το ωραίο δώρο που μου προσέφεραν. Αισθάνομαι πραγματικά υπερήφανος γιατί έχουμε μία από τις πιο οργανωμένες και δραστήριες εθελοντικές ομάδες. Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού και εγώ προσωπικά θα είμαστε πάντα δίπλα τους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet