Προβλήματα από την κακοκαιρία στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού
Κοινωνία

Προβλήματα από την κακοκαιρία στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού

Ακραίο καιρικό φαινόμενο με πολύ έντονη βροχόπτωση και πολύ έντονο αέρα έπληξε τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού, προκαλώντας κυρίως πτώση δέντρων και κλαδιών. Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος, ο δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος, ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Σιαμάνης, το προσωπικό Πολιτικής Προστασίας, καθαριότητας και πρασίνου, οι ηλεκτρολόγοι και η Εθελοντική Δασοπροστασία Παπάγου – Χολαργού, από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στους δρόμους. Επίσης, συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ βρέθηκε αμέσως στον Δήμο. Πλέον, σχεδόν σε όλα τα σημεία όπου έπεσαν δέντρα, έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία των οχημάτων και συνεργεία του Δήμου εργάζονται έως ότου αποκατασταθούν όλα τα προβλήματα.

Καθώς η κακοκαιρία αναμένεται να συνεχιστεί και την Πέμπτη 7/9, ο Δήμος συνιστά στους πολίτες να αποφύγουν την παραμονή τους στα πάρκα και στις παιδικές χαρές, καθώς και τις άσκοπες μετακινήσεις.

Σε περίπτωση ανάγκης ή για αναφορά προβλημάτων, οι πολίτες καλούνται να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 213 2002800-01-91 και 213 2002806-15, καθώς και με τον Βασίλη Σιαμάνη, αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας, στο 6932 463737.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet