Συνάντηση Κ. Τίγκα – διοικητή Τροχαίας Αγ. Παρασκευής για την ηχορύπανση από μοτοσυκλέτες
Κοινωνία

Συνάντηση Κ. Τίγκα – διοικητή Τροχαίας Αγ. Παρασκευής για την ηχορύπανση από μοτοσυκλέτες

Συνάντηση με τον διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Αγίας Παρασκευής, αστυνόμο Α΄ Αργύρη Μπακαλώνη είχε ο επικεφαλής της παράταξης Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Παπάγου – Χολαργού, Κώστας Τίγκας, κατά την οποία συζήτησαν εκτενώς το θέμα της ηχορύπανσης από μοτοσυκλέτες που απασχολεί τους κατοίκους του Παπάγου.

Ο διοικητής της Τροχαίας Αγ. Παρασκευής, Αργ. Μπακαλώνης, και ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης Παπάγου – Χολαργού, Κ. Τίγκας

Της συνάντησης είχε προηγηθεί σχετική επιστολή του κ. Τίγκα προς τον διοικητή του Τμήματος.

Κατά τη συζήτηση ο διοικητής του Τμήματος εξέθεσε ορισμένες επιχειρησιακές σκέψεις για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του ζητήματος, όπως περιπολίες, μπλόκα και άλλες συγκεκριμένες ενέργειες. Επίσης, συζητήθηκε και σχετικό χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των προτεινόμενων δράσεων, αρχίζοντας από την προσεχή εβδομάδα.

Ο επικεφαλής της παράταξης Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Παπάγου – Χολαργού, Κ. Τίγκας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον σχεδιασμό των ενεργειών του Τμήματος, ευχαρίστησε τον διοικητή και διατύπωσε τη βεβαιότητα ότι δρομολογήθηκε η επίλυση ενός ιδιαίτερα δύσκολου ζητήματος της περιοχής.

Με ανακοίνωσή της η παράταξη εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στον διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Αγίας Παρασκευής για την άψογη, όπως επισημαίνει, συνεργασία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet