Το διαδικτυακό σεμινάριο «Εκπαιδεύοντας τα παιδιά μας» στα «σκαριά» από τον ΔΟΚΜΕΠΑ Παπάγου-Χολαργού
Κοινωνία

Το διαδικτυακό σεμινάριο «Εκπαιδεύοντας τα παιδιά μας» στα «σκαριά» από τον ΔΟΚΜΕΠΑ Παπάγου-Χολαργού

Ο ΔΟΚΜΕΠΑ Παπάγου-Χολαργού, σε συνεργασία με τη ΧΕΝ Παπάγου-Χολαργού, διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα: «Εκπαιδεύοντας τα παιδιά μας».

Με έρεισμα τον πολυδιάστατο γονεϊκό ρόλο για την απρόσκοπτη στήριξη των παιδιών, ο σεμιναριακός αυτός κύκλος έχει σκοπό την αποκωδικοποίηση και την κατανόηση της συμπεριφοράς και των αναγκών των παιδιών, σε κάθε στάδιο της ανάπτυξής τους. Θα γίνει αναφορά σε πρακτικές δεξιότητες, οι οποίες μπορούν να συνδράμουν στη βελτίωση της σχέσης γονέων-παιδιών, αλλά και σε τρόπους με τους οποίους δύνανται να επιλυθούν κάποια προβλήματα που προκύπτουν στην οικογένεια, όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ο Δήμος ενημερώνει ότι στο τέλος του σεμιναρίου θα σταλούν πρακτικές σημειώσεις.

Το σεμινάριο θα παρουσιάσει η κ. Λένα Πεπονή, ψυχοθεραπεύτρια-παιγνιοθεραπεύτρια-σύμβουλος Γονέων και θα ολοκληρωθεί με 10 διαδικτυακές συναντήσεις, κάθε Πέμπτη και ώρα 17:30-18:30.

Οι γονείς που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής, την οποία θα παραλάβουν από τις προϊστάμενες των τμημάτων Προσχολικής Αγωγής του ΔΟΚΜΕΠΑ. Η συμπληρωμένη αίτηση θα πρέπει να επιστραφεί στην προϊσταμένη του κάθε τμήματος, το αργότερο έως την Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet