20 τόνους ροδάκινα διένειμε σε ευπαθείς ομάδες πολιτών ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού
Κοινωνία

20 τόνους ροδάκινα διένειμε σε ευπαθείς ομάδες πολιτών ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού

Είκοσι τόνοι ροδάκινα διανεμήθηκαν δωρεάν την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017 στους πολίτες του Δήμου Παπάγου – Χολαργού που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

Πρόκειται για άλλη μια επιτυχημένη δράση που πραγματοποίησε το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, Ευαισθητοποίησης, Ισότητας και Εθελοντισμού του Δήμου Παπάγου – Χολαργού υπό τον συντονισμό της αντιδημάρχου Βίκυς Νικάκη. Η διανομή διοργανώθηκε στο πλαίσιο του Κανονισμού 2017/1165 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη στήριξη παραγωγών φρούτων σε συνεργασία με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βέροιας Venus Growers.

Η δράση δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, χωρίς τη συμβολή της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πρασίνου με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο Θανάση Αυγουρόπουλο που συντόνισε την όλη διανομή από τα εργοτάξια Παπάγου και Χολαργού στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, τα ΚΑΠΗ, τα Δημοτικά Πολυϊατρεία, τα δημοτικά καταστήματα, τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς και όπου αλλού χρειάστηκε.

Οι δράσεις αυτές δωρεάν διανομής φρούτων θα συνεχιστούν από τον Δήμο με σκοπό, σύμφωνα με την ανακοίνωση, την εξασφάλιση μιας υγιεινής διατροφής για όλους.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet