Συνάντηση Δ. Κεχαγιά με αθλητικούς συλλόγους των Μελισσίων
Αθλητισμός

Συνάντηση Δ. Κεχαγιά με αθλητικούς συλλόγους των Μελισσίων

Συνεχίζονται οι συναντήσεις της υποψήφιας δημάρχου Πεντέλης Δήμητρας Κεχαγιά με φορείς και συλλόγους τις πόλης.

Ειδικότερα η Δήμητρα Κεχαγιά είχε συναντήσεις με δύο από τους σπουδαιότερους αθλητικούς συλλόγους των Μελισσίων, τον ΣΦΑΜ «ΦΟΙΒΟΣ» και τον Α.Ο. Μελισσίων.

Την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018 συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Αθλητισμού Μελισσίων «Ο ΦΟΙΒΟΣ» όπου συζητήθηκαν αναλυτικά η πρόοδος των ομάδων του συλλόγου, αλλά και τα προβλήματα σε θέματα επάρκειας των υποδομών, λόγω των αυξημένων αναγκών που προκύπτουν από τον μεγάλο αριθμό αθλητών που πλαισιώνουν τα τμήματα του Συλλόγου.

Την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου ακολούθησε συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Μελισσίων όπου συζητήθηκαν οι τρέχουσες ανάγκες σε θέματα συντήρησης και αναβάθμισης του γηπέδου ποδοσφαίρου των Μελισσίων και του περιβάλλοντα χώρου, καθώς και της αυξημένης αναγκαιότητας για φύλαξη και προστασία του συνόλου των αθλητικών χώρων.

Η υποψήφια δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά δήλωσε σχετικά:

«Έχουμε ξεκινήσει μια σειρά από συναντήσεις με φορείς και συλλόγους της πόλης, τόσο πολιτιστικούς, όσο και αθλητικούς. 

»Ο Πολιτισμός και ο Αθλητισμός είναι δύο από τους τομείς αιχμής στο πρόγραμμα της Συμπολιτείας που θα δοθεί στη δημοσιότητα σε λίγο καιρό, σταδιακά, αναλυτικά και τμηματικά έως τις εκλογές του επομένου Μαΐου. 

»Ένας από τους κυριότερους στόχους μας είναι η μέγιστη δυνατή συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες, των πολιτών, με έμφαση στα παιδιά και για να γίνει αυτό ευκολότερο πρέπει να φροντίσουμε για την αναβάθμιση των υφιστάμενων αθλητικών χώρων και την προστασία τους, τη δημιουργία ελεύθερων χώρων αθλητισμού και το σχεδιασμό νέων σύγχρονων εγκαταστάσεων με στόχο την προαγωγή του αθλητισμού για όλους τους δημότες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet