Τρεις νέες ταλαντούχες αθλήτριες στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΚΑΟ Μελισσίων
Αθλητισμός

Τρεις νέες ταλαντούχες αθλήτριες στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΚΑΟ Μελισσίων

Με τρεις νέες αθλήτριες ενισχύθηκε η γυναικεία ομάδα του ΚΑΟ Μελισσίων ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ειδικότερα, «κάτοικος» Βορείων Προαστίων έγινε η Δήμητρα Γιαννακοπούλου. Η πολύπειρη forward (180 εκατ.) έχει αγωνιστεί σε Παλαιό Φάληρο, Αθηναϊκό, Εσπερίδες (Ίκαρος Καλλιθέας), Πανιώνιο, Ιπποκράτη Κω και Φάρο Κερατσινίου. Οι αγωνιστικές ικανότητες της Δήμητρας, σε συνδυασμό με την πολύχρονη εμπειρία της στις εθνικές κατηγορίες, θα προσθέσουν στην ομάδα την απαραίτητη ποιότητα, έτσι ώστε ν’ ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο πλέον ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Στο ρόστερ του ΚΑΟΜ προστέθηκαν παράλληλα δύο ακόμα ταλαντούχες αθλήτριες. Έτσι, με τα «πορτοκαλί» θ’ αγωνίζονται από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο οι Εριφύλη Σατρατζέμη και Θάλεια Κανέλλου.

Η Εριφύλη είναι γεννημένη το 1995 (22 ετών – 177 εκατ.) και αγωνίζεται στην περιφέρεια. Τα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν με τα χρώματα του Προμηθέα Χαλανδρίου, όπου και έκανε τα πρώτα της βήματα στο μπάσκετ. Η Θάλεια είναι γεννημένη το 1990 (27 ετών – 180 εκατ.) και αγωνίζεται κοντά στη ρακέτα. Έχει αγωνιστεί σε Αμύντα, ΖΑΟΝ και Τούφα.

«Ο εξαίρετος χαρακτήρας, το ήθος και το ταλέντο των αθλητριών είναι σε συνέχεια του μοντέλου ανάπτυξης και λειτουργίας που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια ο Σύλλογος» σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΚΑΟΜ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet