Ισόπαλα 1-1 τα Μελίσσια με τον Τριφυλλιακό
Αθλητισμός

Ισόπαλα 1-1 τα Μελίσσια με τον Τριφυλλιακό

Δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τα Μελίσσια την τυπικά εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Τριφυλλιακό που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδό τους το απόγευμα του Σαββάτου 15 Οκτωβρίου 2016, για την τρίτη αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ.

Έτσι, η ομάδα των Βορείων Προαστίων έφυγε από το παιχνίδι με μόνο των βαθμό της ισοπαλίας (1-1), ισοβαθμώντας στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα με τον αντίπαλό της (με 4 βαθμούς), μπροστά από την Α.Ε. Γλυφάδας και τους Αμπελόκηπους, που έχουν ωστόσο έναν αγώνα λιγότερο.

Το παιχνίδι είχε πάθος και ένταση, με τους τυπικά φιλοξενούμενους να προηγούνται στο 6ο λεπτό με τον Λυμπούση να πλασάρει τον Βασιλειάδη, αλλά με τους γηπεδούχους ν΄ απαντούν στο 63΄ με τον Κωτσοβό, ο οποίος είχε μπει αλλαγή στο 56΄, να πιάνει γυριστό σουτ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Νικολάου.

Οι «πράσινοι» προσπάθησαν να ξαναπάρουν κεφάλι στο 65΄, αλλά η κεφαλιά του Αποστολόπουλου έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Βασιλειάδη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Η. Κοκόρης, με βοηθούς τους Α. Καφρίτσα και Λ. Καραγιώργο.

Διαιτητής ήταν ο Κόκορης, με βοηθούς τους Καφρίτσα και Καραγιώργο.

ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ (Γιώργος Κατσαρός): Βασιλειάδης, Ρέντζελος, Λάγγαρης, Γκούντος, Τριανταφύλλου, Κουτρουμπίλας, Παυλόπουλος (56΄ Κωτσοβός), Ζαχαριάς, Παπαδόπουλος (65΄ Πετρακάκης), Ζάχαρης, Αγγελόπουλος.

ΜΕΛΙΣΣΙΑ (Πέτρος Μπόντζος): Νικολάου, Πολυδωρόπουλος (87΄ Δήμος), Λάνη, Πάσσαρης, Στέλλας, Δ. Φακής, Ι. Φακής (62΄ Χαλιλάι), Πατρινός (70΄ Τσιμπρικίδης), Αποστολόπουλος, Τσουκαλάς, Λυμπούσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet