Γ. Ζούνης: 100κ.μ. επικίνδυνων μπαζών μολύνουν το παρακλάδι του ρέματος Ποδονίφτη στην Πεντέλη – Βίντεο
Ποιότητα Ζωής

Γ. Ζούνης: 100κ.μ. επικίνδυνων μπαζών μολύνουν το παρακλάδι του ρέματος Ποδονίφτη στην Πεντέλη – Βίντεο

Σε άλλη μια σοβαρή καταγγελία κατά της διοίκησης του δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου προβαίνει ο τοπικός σύμβουλος Πεντέλης και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή Γιάννης Ζούνης.

Ειδικότερα, σε συνέχεια της προηγούμενης καταγγελίας του για τη λειτουργία χωματερής «διαστάσεων ΧΥΤΑ» στο Πεντελικό, ο κ. Ζούνης δίνει στη δημοσιότητα βίντεο όπου φαίνεται ότι οι τελευταίες βροχές έχουν αποκαλύψει μπάζα – 100 κυβικών μέτρων, όπως τα εκτιμά ο ίδιος – στον χώρο των δημοτικών εγκαταστάσεων (πρώην κατασκηνώσεων υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας) της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης. Ανάμεσα στα μπάζα αυτά, όπως καταγγέλλει, είναι κομμάτια ασφάλτου και τσιμέντα που, μαζί με τα άλλα υλικά, μολύνουν το παρακλάδι του ρέματος του Ποδονίφτη, που περνά μέσα από την πόλη.

«Το θέαμα προκαλεί πραγματική θλίψη σε όσους αγαπούν τη Φύση και νοιάζονται για τον τόπο τους» σημειώνει ο τοπικός σύμβουλος, προσθέτοντας: «Η διοίκηση είχε σχεδόν έναν μήνα περιθώριο να αναστρέψει την οικολογική καταστροφή που συντελείται στο Πεντελικό μας, αλλά περιορίστηκε μόνο σε εμβαλωματικές παρεμβάσεις».

Ωστόσο, ο κ. Ζούνης απευθύνει και πρόσκληση για θέση και δράση στις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις και τους υποψηφίους δημάρχους που θα λάβουν μέρος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019, σημειώνοντας:

«Το ποιος ευθύνεται για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο Πεντελικό είναι γνωστό. Αλλά θα πρέπει και όσοι επιθυμούν να κατέλθουν ως υποψήφιοι δήμαρχοι στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές να πάρουν ΤΩΡΑ θέση για το σοβαρό αυτό οικολογικό θέμα και, κυρίως, να πάμε όλοι μαζί στην περιοχή και να περιορίσουμε το κακό που έχει γίνει, βάζοντας στην άκρη κομματικές και παραταξιακές διαφορές, αν όντως νοιαζόμαστε για τον τόπο που ζούμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet