Αγγ. Παλαιοδήμος: Ανακύκλωση, ας το κάνουμε όπως τα Βριλήσσια
Κοινωνία

Αγγ. Παλαιοδήμος: Ανακύκλωση, ας το κάνουμε όπως τα Βριλήσσια

Τις «διαφορές ανάμεσα στον Δήμο Πεντέλης και στον Δήμο Βριλησσίων στον τομέα της ανακύκλωσης» αναδεικνύει ο επικεφαλής της παράταξης Πεντέλη 2020 – Πράσινη Έξυπνη Δημοκρατική Πόλη Άγγελος Παλαιοδήμος, ο οποίος κάνει λόγο «για απογοητευτικές αποδόσεις στην πόλη».

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του με τίτλο «Ας το κάνουμε όπως τα Βριλήσσια» ο κ. Παλαιοδήμος αναφέρει ότι ο Δήμος Βριλησσίων κατάφερε να κάνει Διαλογή στην Πηγή (ΔσΠ) πάνω από το ένα τρίτο (35,40%) του συνόλου των απορριμμάτων και να κάνει πραγματική ανακύκλωση του 30,40% του συνόλου των απορριμμάτων του.

Μάλιστα, σημειώνει ότι «οι επιδόσεις του Δήμου Πεντέλης είναι απογοητευτικές συγκρινόμενες με αυτές του Δήμου Βριλησσίων, καθώς κάνει Διαλογή στην Πηγή (ΔσΠ) μόνο στο 16,8% του συνόλου των απορριμμάτων (ΑΣΑ) και μόλις το 7,30% από αυτά είναι προς ανάκτηση».

Ακόμη ο κ. Παλαιοδήμος υπογραμμίζει πως «η λύση είναι απλή. Δεν χρειάζεται να ανακαλύψουμε ξανά τη φωτιά. Αρκεί να αντιγράψουμε μια καλή πρακτική που υλοποιείται στην κυριολεξία δίπλα μας. Ας το κάνουμε όπως τα Βριλήσσια».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet