Αλληλέγγυα υπαίθρια αγορά στην πλατεία Αγ. Γεωργίου από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραγωγών – Χωρίς Μεσάζοντες
Κοινωνία

Αλληλέγγυα υπαίθρια αγορά στην πλατεία Αγ. Γεωργίου από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραγωγών – Χωρίς Μεσάζοντες

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Παραγωγών – Χωρίς Μεσάζοντες, με την έγκριση του Δήμου Πεντέλης, πραγματοποιεί την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019, από 08:00 – 15:00, σε χώρο της πλατείας Αγ. Γεωργίου Μελισσίων, αλληλέγγυα υπαίθρια αγορά  αγροτικών διατροφικών προϊόντων.

Στο πλαίσιο αυτό καλεί όλους τους πολίτες και εν όψει των εορτών του νέου έτους, να επισκεφθούν την αγορά.  Οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν πληθώρα ποιοτικών διατροφικών προϊόντων της ελληνικής γης, σε χαμηλές τιμές, απ’ ευθείας από το χέρι του παραγωγού, χωρίς μεσάζοντες.

Τα μέλη του Συλλόγου, μικροί παραγωγοί απομακρυσμένων περιοχών, από την Κρήτη μέχρι τη Βόρεια Ελλάδα, εφαρμόζουν βέλτιστες πρακτικές και   παράγουν προϊόντα άριστης ποιότητας, όπως λάδι, παξιμάδια, όσπρια, τυροκομικά, γαλακτοκομικά, αλλαντικά, ρύζι, αλεύρι, είδη ψωμιού, κρασί, τσίπουρο, κηπευτικά, ελιές, φρούτα εποχής, ξηροί καρποί, παραδοσιακά γλυκά και πολλά άλλα προϊόντα, σε χαμηλές τιμές.

Η δράση του Συλλόγου, εκτός από την ενίσχυση της πρωτογενούς παραγωγής, έχει και αλληλέγγυο πρόσημο, αφού οι παραγωγοί του διαθέτουν δωρεάν προϊόντα τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, για την ενίσχυση των ευπαθών ομάδων πολιτών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet