Δήμος Πεντέλης: Αντιμετωπίσαμε επιτυχώς το δεύτερο κύμα κακοκαιρίας
Κοινωνία

Δήμος Πεντέλης: Αντιμετωπίσαμε επιτυχώς το δεύτερο κύμα κακοκαιρίας

«Με απόλυτη επιτυχία, ταχύτητα, αποτελεσματικότητα και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα αντιμετωπίστηκε το δεύτερο ξαφνικό κύμα κακοκαιρίας που έπληξε την Αττική και ειδικότερα την Πεντέλη, με τετράωρη συνεχή χιονόπτωση που δεν είχε συμπεριληφθεί στα έκτακτα δελτία καιρού», όπως ενημερώνει ο Δήμος.

Ο Δήμος Πεντέλης, με ίδια μέσα, αλλά και με την υποστήριξη του ΣΠΑΠ (Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπλασης Πεντελικού), προχώρησε σε καθαρισμούς προκειμένου να μην διακοπεί η κυκλοφορία στους δρόμους που οδηγούν στα Νοσοκομεία «Παίδων» και «414», που ήταν σε εφημερία, και στο ΠΙΚΠΑ, ενώ φρόντισε να παραμείνουν καθαρές όλες οι κεντρικές οδικές αρτηρίες που διατρέχουν τον Δήμο.

Παράλληλα, ανταποκρίθηκε άμεσα -όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση- σε αιτήματα πολιτών για εκχιονισμό δρόμων, προκειμένου να διευκολυνθούν σε έκτακτα περιστατικά περίθαλψης, τα οποία έχρηζαν επείγουσας αντιμετώπισης.

Οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές του Δήμου Πεντέλης, με πέντε οχήματα, δύο στην Πεντέλη, δύο στη Νέα Πεντέλη και ένα στα Μελίσσια, θα παραμείνουν σε απόλυτη ετοιμότητα και επιφυλακή καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

To Κέντρο Επιχειρήσεων του Δήμου Πεντέλης παραμένει ανοιχτό επί 24ώρου βάσεως και θα βρίσκεται σε συνεχή επιφυλακή, όσο απαιτούν οι καιρικές συνθήκες.

Στο τηλέφωνο 210 8040580 οι πολίτες μπορούν να τηλεφωνούν για κάθε Έκτακτη Ανάγκη, η οποία χρήζει άμεσης επέμβασης.

Η διοίκηση του Δήμου Πεντέλης ευχαριστεί τους εθελοντές και τους υπαλλήλους του Δήμου και του ΣΠΑΠ για τις προσπάθειές τους, που συμβάλλουν για ακόμα ένα βράδυ στην ομαλή και αποτελεσματική αντιμετώπιση των καιρικών φαινομένων.

Παράλληλα συστήνει στους πολίτες να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, ιδιαίτερα τις πρώτες πρωινές ώρες, λόγω πιθανής εκδήλωσης παγετού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet