Δημοτική Συμμαχία: Η δήμαρχος Πεντέλης να φροντίσει για τη δωρεάν δημιουργική απασχόληση των παιδιών
Κοινωνία

Δημοτική Συμμαχία: Η δήμαρχος Πεντέλης να φροντίσει για τη δωρεάν δημιουργική απασχόληση των παιδιών

Η παράταξη Δημοτική Συμμαχία επαναφέρει το θέμα της δωρεάν παρακολούθησης των προγραμμάτων στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) για παιδιά, στον Δήμο Πεντέλης, ζητώντας ξανά από τη δήμαρχο να διατεθούν τα 9.920 ευρώ που υπολείπονται, για αυτόν τον σκοπό.

Ειδικότερα, ο συνδυασμός σημειώνει τα εξής στη σχετική ανακοίνωση:

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι στα πρακτικά της Οικονομικής Επιτροπής, όπου η κ. δήμαρχος απέρριψε για 9.920 ευρώ, το αίτημα του επικεφαλής της παράταξής μας, Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου, να υπάρχει δωρεάν φοίτηση στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) και για τα 208 παιδιά ηλικίας 5-12 ετών για 38 ημέρες, και ήλθε ο Δήμος Αθηναίων να δείξει το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου στη μετά-Covid εποχή.

Παρότι η δήμαρχος έχασε την ευκαιρία να πρωτοπορήσει ο Δήμος Πεντέλης, την καλούμε να υιοθετήσει έστω και τώρα τις προτάσεις μας για αυτό το δίμηνο και για το ΚΔΑΠ και για τους παιδικούς σταθμούς.

Είναι ένα αίτημα που είμαστε σίγουροι ότι εκφράζει όλους τους δημοτικούς συμβούλους!

Δωρεάν τροφεία για δύο μήνες στους παιδικούς σταθμούς της Αθήνας αποφάσισε ο Δήμος Αθηναίων, που δείχνει τον δρόμο. Ώρα να ακολουθήσει ο Δήμος Πεντέλης, έστω και δεύτερος!

Ο επικεφαλής πείθει για τον ρόλο του, όταν πιάνει στον σφυγμό του χώρου που προΐσταται και της κοινωνίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet