Δημοτική Συμμαχία: Προχωρά το «mega-project» της μεταφοράς των πυλώνων της ΔΕΗ στη Ν. Πεντέλη
Κοινωνία

Δημοτική Συμμαχία: Προχωρά το «mega-project» της μεταφοράς των πυλώνων της ΔΕΗ στη Ν. Πεντέλη

Στην Οικονομική Επιτροπή της 25ης Σεπτεμβρίου 2019 εγκρίθηκε η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου Πεντέλης με ποσό 806.400 ευρώ, που αφορά στο δάνειο από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για τη μεταφορά των πυλώνων στη Ν. Πεντέλη, όπως μας ενημερώνει η δημοτική παράταξη Δημοτική Συμμαχία, με επικεφαλής της δημοτικής ομάδας τον Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου.

Όπως σημειώνει η παράταξη, τη σύμβαση με το Ταμείο υπέγραψε στις 26 Αυγούστου ο τέως δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου.

«Εμείς, ως υπεύθυνη αυτοδιοικητική δύναμη, χαιρετήσαμε την εγρήγορση της Οικονομικής Διεύθυνσης και την ετοιμότητα της διοίκησης στο συγκεκριμένο θέμα, για να μην χαθεί χρόνος» τονίζει η Δημοτική Συμμαχία στη σχετική ανακοίνωσή της και προσθέτει:.

«Έτσι ολοκληρώνεται το σύνολο των προπαρασκευαστικών ενεργειών ενός mega-project, για το οποίο η προηγούμενη διοίκηση και τα στελέχη του Δήμου, συντονισμένα και μεθοδικά, πέτυχαν την προώθηση της συνεργασίας και συνέργειας όλων των εμπλεκομένων (Περιφέρεια, υπουργείων Οικονομικών, Περιβάλλοντος, Αρχαιολογία, Δασαρχείο, ΑΔΜΗΕ, Ταμείο Παρακαταθηκών, Δήμος) και φτάσαμε πλέον οριστικά στην αφετηρία έναρξης των εργασιών.

»Το έργο αυτό είναι το πρώτο στην Ελλάδα, μπορεί πλέον να εκτελεστεί σε 9 μήνες, ως η σύμβαση Δήμου Πεντέλης – ΑΔΜΗΕ προβλέπει.

»Θα έχουμε γνώμη, θα δώσουμε τεχνογνωσία, θα το παρακολουθούμε καθημερινά στην εξέλιξή του.

»Είναι έργο ζωής για την υγεία των συμπολιτών μας, και για την ποιότητα ζωής στην πόλη μας!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet