Δημοτική Συμμαχία: Τι θέλουν οι απογραφείς της Κηφισιάς στα Ηπειρώτικα Μελισσίων;
tovima.gr
Κοινωνία

Δημοτική Συμμαχία: Τι θέλουν οι απογραφείς της Κηφισιάς στα Ηπειρώτικα Μελισσίων;

Απογραφείς από τον Δήμο Κηφισιάς απεστάλησαν στα Ηπειρώτικα Μελισσίων, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής και με όσα αναφέρει ο επικεφαλής της παράταξης Δημοτική Συμμαχία, Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παπακωνσταντίνου σημειώνει:

«Μετά τον Άγιο Δημήτριο Πεντέλης, σειρά πήραν τα Ηπειρώτικα Μελισσίων. Σύμφωνα με ενημερώσεις και διαμαρτυρίες κατοίκων της περιοχής στο πρόγραμμα απογραφής ατόμων και ακινήτων τους έχουν αποσταλεί απογραφείς από τον Δήμο Κηφισιάς.

Αλήθεια τι κάνει η δημοτική αρχή και η δήμαρχος; Την καλούμε να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων. Είναι χρέος και καθήκον της να παραδώσει την πόλη χωροταξικά και πληθυσμιακά όπως και όση την παρέλαβε.

Κυρίες και κύριοι της δημοτικής αρχής: Η διοίκηση ενός Δήμου όπως η Πεντέλη, μεγέθους νομαρχίας, απαιτεί σοβαρότητα.

Δεν μπορεί να μην αντιλαμβάνεστε πού πήγαινε η συγκρότηση Επιτροπής Ορίων με τον Δήμο Ραφήνας (ευτυχώς το Δ.Σ. σας έβαλε κόκκινες γραμμές), να είστε σε μυστικές επαφές με τον Δήμο Παλλήνης, ερήμην του Δημοτικού Συμβουλίου, για τον Άγιο Δημήτριο Πεντέλης και ακόμη χειρότερα να μην προλαβαίνετε τις καταστάσεις όσον αφορά την απογραφή στον Άγιο Δημήτριο και στα Ηπειρώτικα.

Η αποτελεσματική διοίκηση προλαβαίνει τα γεγονότα και δεν τρέχει πίσω από αυτά. Τουλάχιστον αντιδράστε έστω και τώρα που το μάθατε από τους κατοίκους.

Δεν έχουμε… Black Friday στον Δήμο Πεντέλης, ούτε για τη γεωγραφική του επικράτεια ούτε για την πληθυσμιακή του ταυτότητα και πληρότητα.

Προστατέψτε την πόλη και τους πολίτες και μην ξεχνάτε τον όρκο των αρχαίων αθηναίων εφήβων όταν ενηλικιώνονταν, η οποία κατά παράφραση στην περίπτωσή σας έχει: “την πόλη ουκ ελάττω παραδόσω”».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet