Δ. Κεχαγιά: Μας ανησυχεί η επίθεση σε παιδί στα Μελίσσια – Προχωρούμε συνεργασία με εταιρεία security
Κοινωνία

Δ. Κεχαγιά: Μας ανησυχεί η επίθεση σε παιδί στα Μελίσσια – Προχωρούμε συνεργασία με εταιρεία security

«Μας ανησυχούν τα φαινόμενα όπως η επίθεση σε παιδί που έγινε στα Μελίσσια. Ήδη προχωρούμε συνεργασία με εταιρεία security» τονίζει η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά, με αφορμή καταγγελία για έναν άνδρα που χτυπά ανηλίκους στην περιοχή των Μελισσίων.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της 1ης Οκτωβρίου, ένα μικρό παιδί δέχθηκε επίθεση άγνωστο άντρα στην πλατεία Μικρασιατών στα Μελίσσια.

Για το περιστατικό από πλευράς διοίκησης του Δήμου Πεντέλης, ενημερώθηκε αμέσως από τις τοπικές αστυνομικές αρχές η αντιδήμαρχος Νατάσα Κοσμοπούλου, που ενημέρωσε σχετικά και το Δημοτικό Συμβούλιο κατά τη διάρκεια της χθεσινής του συνεδρίασης.

Με αφορμή το περιστατικό η δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά δηλώνει τα ακόλουθα:

«Πρόκειται για ένα ανησυχητικό περιστατικό, που έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από παραβατικές συμπεριφορές που παρατηρούνται στην πόλη τα τελευταία χρόνια.

»Η νέα δημοτική αρχή έχει ως βασική προτεραιότητα την ασφάλεια, όπως περιγράφεται και στο προεκλογικό μας πρόγραμμα, που τίμησαν με την ψήφο τους οι συμπολίτες μας και έχουμε δεσμευτεί να υλοποιήσουμε.

»Οι δεσμεύσεις μας θα γίνουν πράξη, ώστε να συμβάλλει και ο Δήμος στο μέτρο που μπορεί και του αναλογεί, στην επίτευξη καλύτερων όρων ασφάλειας στην πόλη.

»Ήδη έχω δώσει οδηγίες στις υπηρεσίες να ξεκινήσουν τη μελέτη για τη συνεργασία του Δήμου με εταιρεία security που θα παρέχει υπηρεσίες φύλαξης στην πόλη (περιπολικά), όπως και άλλοι Δήμοι ήδη πράττουν.

»Εντός του 2019 θα γίνει ο σχετικός διαγωνισμός και στόχος είναι το πρώτο εξάμηνο του 2020 η υπηρεσία αυτή να παρέχεται στους δημότες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet