Επαγγελματίες – Καταστηματάρχες Μελισσίων: Να ανακληθεί η απόφαση για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας
Φωτογραφία: Google/maps
Επιχειρήσεις – Αγορά

Επαγγελματίες – Καταστηματάρχες Μελισσίων: Να ανακληθεί η απόφαση για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας

Να ανακληθεί η απόφαση για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στα Μελίσσια ζητούν οι Επαγγελματίες – Καταστηματάρχες Μελισσίων.

Ειδικότερα, οι Επαγγελματίες – Καταστηματάρχες Μελισσίων αναφέρουν:

«Αγαπητοί συνεργάτες, (διοικητικά στελέχη και εργαζόμενοι συνολικώς στην Εθνική Τράπεζα Ελλάδας) θεωρούμε αδιανόητη τουλάχιστον, την σχεδιαζόμενη ενέργεια σας να κλείσετε το κατάστημα της ΕΤΕ στον Δήμο Πεντέλης που λειτουργεί χρόνια τώρα επί της οδού Δημοκρατίας έναντι του Εμπορικού Κέντρου Μελισσίων.

Η σχεδιαζόμενη απόφαση δημιουργεί ακόμα περισσότερα ερωτηματικά όταν:

  • Το κατάστημα σας είναι το μοναδικό που λειτουργεί στα πλαίσια του Δήμου που περιλαμβάνει 3 Δημοτικές Ενότητες (Μελίσσια- Νέα Πεντέλη και Παλαιά Πεντέλη).
  • Στα Μελίσσια λειτουργούν καταστήματα και την τριών άλλων συστημικών τραπεζών (ALPHA-EUROBANK-ΠΕΙΡΑΙΩΣ). Αλήθεια το κλείνετε για να στηρίξετε τις άλλες τρεις τράπεζες; Δεν πιστεύω να νομίζετε ότι εμείς οι πελάτες σας θα τρέξουμε στο Μαρούσι ή στα Βριλήσσια για να εξυπηρετηθούμε από εσάς.
  • Σε πόσους αλήθεια ακόμη Δήμους με πληθυσμό άνω των 30.000 κατοίκων δεν διαθέτει κατάστημα η ΕΤΕ;
  • Το κλείσιμο ενός ακόμη καταστήματος, ίσως ωφελήσει οικονομικά τον ισολογισμό σας. Σίγουρα όμως θα επιφέρει ζημιά στους επαγγελματίες, αλλά και στους κατοίκους του Δήμου Πεντέλης. Σίγουρα -επίσης- θα επιδράσει αρνητικά στην κατανάλωση ενέργειας, τη μόλυνση του περιβάλλοντος και τη σπατάλη εργατοωρών με τις πρόσθετες μετακινήσεις και τις μεγαλύτερες ουρές αναμονής.

Θερμή παράκληση για άμεση ανάκληση της απόφασής σας.

Με εκτίμηση επαγγελματίες-καταστηματάρχες Μελισσίων».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet