Η Ένωση Γονέων Δήμου Πεντέλης και πάλι στο πλευρό των πλημμυροπαθών
Κοινωνία

Η Ένωση Γονέων Δήμου Πεντέλης και πάλι στο πλευρό των πλημμυροπαθών

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017 από την Ένωση Γονέων Δήμου Πεντέλης η 2η αποστολή βοήθειας στους συμπολίτες μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Μάνδρα Αττικής.

Με ανακοίνωσή της που ανήρτησε στη σελίδα της στο facebook η Ένωση ευχαριστεί τη διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μάνδρας, Νότα Ρεντούμη, που άνοιξε το σχολείο για την τοποθέτηση των ειδών και την πρόεδρο του Πολ. Συλλόγου Μάνδρας, Αντιγόνη Νέζη, που συντόνισε τη διαδικασία παραλαβής και παράδοσης στους κατοίκους που είχαν ανάγκη.

Παράλληλα, η Ένωση ευχαριστεί, για μια ακόμα φορά, την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων του 2ου Γυμνασίου Μελισσίων, Χριστίνα Φιλάου, που συνόδευσε όσους μετέφεραν τα είδη στη Μάνδρα στη 2η, αυτή αποστολή, καθώς και τον κ. Θάνο Σταμουλακάτο απο το «Κρυστάλλειο» Δημοτικό Σχολείο Πεντέλης.

Επίσης, η Ένωση ευχαριστεί τον κ .Σιμάκη για τη μεταφορά στρωμάτων και πολλών άλλων ειδών και το ξενοδοχείο Holiday In για τα στρώματα – υποστρώματα.

Τέλος, ευχαριστεί όλους τους Συλλόγους Γονέων του Δήμου Πεντέλης που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ένωσης και, όπως σημειώνει η Ένωση, «δώσαμε βοήθεια στους συνανθρώπους μας στη Δυτική Αττική».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet