Ένωση Γονέων: «Παγίδες θανάτου» στα σχολεία του Δήμου Πεντέλης – Τραυματίστηκε σοβαρά 8χρονος μαθητής
Φωτογραφία: meliss.weebly.com
Κοινωνία

Ένωση Γονέων: «Παγίδες θανάτου» στα σχολεία του Δήμου Πεντέλης – Τραυματίστηκε σοβαρά 8χρονος μαθητής

Ένας 8χρονος μαθητής τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Μελισσίων την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου, όταν νερά από την οροφή κλειστού χώρου του σχολείου έκαναν ολισθηρό το δάπεδο, με αποτέλεσμα να σημειωθεί ατύχημα κατά τη διάρκεια της σχολικής λειτουργίας.

Το παραπάνω καταγγέλλει, σε ανακοίνωσή της, η Ένωση Γονέων Δήμου Πεντέλης, η οποία σημειώνει ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα είχε επισημανθεί επανειλημμένως τους τελευταίους έξι μήνες προς τον Δήμο Πεντέλης, τόσο από εκπαιδευτικούς όσο και από συλλόγους και την Ένωση Γονέων, ενώ είχε τεθεί και σε συνάντηση με τη δήμαρχο Νατάσσα Κοσμοπούλου το 2025, χωρίς, όπως υποστηρίζει, να έχει υπάρξει αποκατάσταση.

Η Ένωση Γονέων εκφράζει έντονη ανησυχία για την ασφάλεια των μαθητών στα σχολεία του Δήμου Πεντέλης, κάνοντας λόγο για σοβαρές ελλείψεις στις σχολικές υποδομές και ζητώντας άμεση αυτοψία από τις Τεχνικές Υπηρεσίες, ιεράρχηση και αποκατάσταση των προβλημάτων.

Παράλληλα, καλεί τη δημοτική αρχή να συγκαλέσει Δημοτικό Συμβούλιο με αποκλειστικό θέμα την παιδεία, παρουσία όλων των εμπλεκόμενων φορέων, προκειμένου να υπάρξει ολοκληρωμένη συζήτηση για την ασφάλεια και τις συνθήκες υγιεινής στα σχολεία.

Η αναλυτική ανακοίνωση της Ένωσης Γονέων Δήμου Πεντέλης:

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2025
Powered by Wisenet