Η «Δημοτική Συμμαχία» για την τηλεδιάσκεψη με τη δήμαρχο Πεντέλης
Κοινωνία

Η «Δημοτική Συμμαχία» για την τηλεδιάσκεψη με τη δήμαρχο Πεντέλης

Του λόγους για τους οποίους συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη με τη δήμαρχο Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά, και άλλου επικεφαλής των λοιπών παρατάξεων, εξηγεί η δημοτική παράταξη «Δημοτική Συμμαχία», με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη αναφέρει:

«Επιβεβαιώνεται ότι πράγματι εμείς, η αντιπολίτευση, ζητήσαμε τη τηλεδιάσκεψη με τη δήμαρχο και τους άλλους επικεφαλής για τον απλούστατο λόγο: Λειτουργώντας υπεύθυνα, προτιμούμε σε αυτή την κρισιμότατη περίοδο να προλαμβάνουμε γεγονότα, ως αυτά που αναδείχθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, και όχι να καταγγέλλουμε εκ των υστέρων παραλείψεις και επικίνδυνες καταστάσεις. Δεν μας αφορούν τέτοια πολιτικά οφέλη.

»Όφελός μας είναι κανείς συμπολίτης μας να μην έχει αρνητικές συνέπειες από την πανδημία. Λειτουργούμε υπεύθυνα στη βάση, προλαμβάνουμε, προσέχουμε για να έχουμε.

»Άλλωστε αυτό αποδεικνύει και η τελευταία πρωτοβουλία 17 συμβούλων της αντιπολίτευσης (της πλειοψηφίας δηλαδή του Δημοτικού Συμβουλίου) για άμεση σύγκλιση Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα «Λήψη απόφασης  οικονομικών μέτρων ανακούφισης των πολιτών και των επιχειρήσεων του δήμου Πεντέλης λόγω της πανδημίας που προκάλεσε ο “Covid-19”».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet