Κ. Κοσοβίτσας: Πού χάθηκε το πολυμηχάνημα που είχε αποκτήσει η πρώην Κοινότητα Ν. Πεντέλης;
Κοινωνία

Κ. Κοσοβίτσας: Πού χάθηκε το πολυμηχάνημα που είχε αποκτήσει η πρώην Κοινότητα Ν. Πεντέλης;

Στην αγορά ειδικού πολυμηχανήματος, με απόφαση του Κοινοτικού Συμβουλίου Ν. Πεντέλης, το 2006, αναφέρεται ο πρώην δήμαρχος Ν. Πεντέλης Κώστας Κοσοβίτσας. Όπως αναφέρει, το εν λόγω μηχάνημα είχε εξοπλιστεί με ειδικό κάδο 2,5κ.μ., με ειδική θύρα αυτόματου αδειάσματος σε καρότσα φορτηγού αυτοκινήτου και εξαρτήματα μηχανικού καθαρισμού των φρεατίων υδροσυλλογής και σκούπας οδοκαθαρισμού, με χρήση νερού για πλύσιμο και τα εξαρτήματα: εκσκαφέα και φορτωτή τύπου GCB, χιονολεπίδα και αλατοδιανομέα.

Το πολυμηχάνημα αυτό μπορούσε να αξιοποιείται σε όλη τη διάρκεια του έτους και να αντιμετωπίζει προβλήματα που παρατηρούνται περιοδικά ή εποχικά, το δε συνολικό κόστος είχε ανέλθει σε 150.000 ευρώ. Ωστόσο, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, από το 2011 και μετά… εξαφανίστηκε από την πόλη.

Και ο κ. Κοσοβίτσας αναρωτιέται: «Πόσο εύκολος και γρήγορος θα ήταν ο μηχανικός καθαρισμός των φρεατίων του Δήμου με τη χρήση του συγκεκριμένου πολυμηχανήματος; Θα απολογηθεί στους πολίτες της Ν. Πεντέλης, που πλήρωσαν τον εξοπλισμό, ο κ. Στεργίου; (σ.σ.: επί χρόνια δήμαρχος στον Καλλικρατικό Δήμο Πεντέλης). Πώς απαξίωσαν το χρήσιμο, κινητό περιουσιακό στοιχείο της Ν. Πεντέλης;

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet