Σε νέα καταγγελία – έκκληση προχωρεί η δημοτική παράταξη Πεντέλης Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή, κάνοντας λόγο για «βουνά» από σκουπίδια και μπάζα που έχουν συγκεντρωθεί στο Κοιμητήριο Μελισσίων, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο την ευρύτερη περιοχή του Πεντελικού και, μάλιστα, ενώ η χώρα συνεχίζει να καταγράφει νεκρούς από τη φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική.
- Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή: Συνεχίζεται η εγκληματική αδιαφορία της διοίκησης Στεργίου στο Πεντελικό – VIDEO
- Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή: Πολλαπλασιάζονται οι αυτοσχέδιες χωματερές στον Δήμο Πεντέλης
- «Αυτοσχέδια χωματερή» στις δημοτικές εγκαταστάσεις Πεντέλης καταγγέλλει ο Γ. Ζούνης – Video
Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή της, η οποία συνοδεύεται από αντίστοιχο οπτικό υλικό, η δημοτική παράταξη αναφέρει:
«Βουνά» τα σκουπίδια και τα μπάζα στο Κοιμητήριο Μελισσίων – Ο κ. Στεργίου μπορεί να αντιληφθεί τον κίνδυνο για το Πεντελικό;


Ούτε οι 88 νεκροί, ούτε οι πληροφορίες ότι η φωτιά που έκαψε την Ανατολική Αττική ξεκίνησε από την εγκληματική αμέλεια κάποιου που αποφάσισε να κάψει ξύλα, ούτε οι συνεχείς καταγγελίες της παράταξής μας, εδώ και μήνες, για τις αυτοσχέδιες χωματερές σε Πεντέλη και Μελίσσια, φαίνεται να πτοούν τη δημοτική αρχή του κ. Στεργίου.
Οι σημερινές εικόνες από το Δημοτικό Κοιμητήριο Μελισσίων, με τα βουνά των μπαζών και των σκουπιδιών που έχουν συγκεντρωθεί εκεί, στο μέσο του καλοκαιριού, προκαλούν πραγματικό σοκ. Πλέον, αναρωτιέται κανείς εάν ο δήμαρχος έχει την ικανότητα να αντιληφθεί το μέγιστο κίνδυνο στον οποίο θέτει ολόκληρη την περιοχή του Πεντελικού και τη δυνατότητα να διαχειριστεί κρίσιμες καταστάσεις.

Επαναλαμβάνουμε την έκκληση προς κάθε αρμόδια Αρχή να παρέμβει προκειμένου να αποτρέψει μια νέα πύρινη τραγωδία, όταν ακόμη καταγράφουμε νεκρούς από τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική.

