Οι μαθητές του Γυμνασίου Πεντέλης τίμησαν το έργο του Κώστα Κρυστάλλη
Κοινωνία

Οι μαθητές του Γυμνασίου Πεντέλης τίμησαν το έργο του Κώστα Κρυστάλλη

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Πεντέλης για τα 150 χρόνια από τη γέννηση του ποιητή Κώστα Κρυστάλλη παρουσιάστηκε το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018 θεατρική παράσταση των μαθητών του Γυμνασίου Πεντέλης για τη ζωή και το έργο του ποιητή στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.

Ο δήμαρχος Πεντέλης σε χ;αιρετισμό που απηύθυνε εξήρε το έργο του λαμπρού ποιητή Κώστα Κρυστάλλη, με καταγωγή από το Συρράκο της Ηπείρου, που όμως, όπως είπε, «ζυμώθηκε στην Πεντέλη, στην οποία άφησε το ίχνος του και την οποία αγάπησε και βοήθησε θεσμικά, ουσιαστικά, κοινωνικά, ανθρωπιστικά και οικονομικά, αφού αυτή έγινε κέντρο παραθερισμού της Αττικής τη δεκαετία του ΄50». Συνεχάρη επίσης για τη διοργάνωση των εκδηλώσεων τον δημοτικό σύμβουλο Μιχάλη Κολιό, τον πρόεδρο του Εξωραϊστικού και Επιμορφωτικού Συλλόγου Πεντέλης, Βασίλη Δουκάκο, τον διευθυντή του Γυμνασίου Πεντέλης, Βασίλειο Ζαφειρόπουλο και τις υπεύθυνες καθηγήτριες Φωτεινή Γριτσοπούλου και Κατερίνα Σκόρδου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, επίσης, ο προϊστάμενος εφημέριος του Ι.Ν. Αγ. Σεραφείμ – Πρ. Ηλία Δ.Κ. Πεντέλης πατέρας Φραγκίσκος, ο τοπικός αντιδήμαρχος Δ.Κ. Πεντέλης Ιωάννης Ζώης, ο δημοτικός σύμβουλος Άγγελος Παλαιοδήμος, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet