Ομάδα εθελοντών του ΣΠΑΠ κλάδεψε και καθάρισε το παρκάκι μπροστά από τον ναό της Αγίας Μαρίνας Μελισσίων
Κοινωνία

Ομάδα εθελοντών του ΣΠΑΠ κλάδεψε και καθάρισε το παρκάκι μπροστά από τον ναό της Αγίας Μαρίνας Μελισσίων

Ομάδα εθελοντών του Συνδέσμου για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) με επικεφαλής τον πρόεδρο του, αντιδήμαρχο Πεντέλης, αντιπρόεδρο του Εποπτικού Συμβουλίου και της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ Βλάσση Σιώμο και ειδικό μηχανολογικό εξοπλισμό, καθάρισε, κλάδεψε, περιποιήθηκε, καλλώπισε, αφαίρεσε τα graffiti και έβαψε το παρκάκι που βρίσκεται μπροστά από τον ναό της Αγίας Μαρίνας Μελισσίων.

Ο κ. Σιώμος δήλωσε:

«Ο ΣΠΑΠ με ομάδες εθελοντών και εργαζομένων συνεχίζουν τις δράσεις καθαρισμών, κλαδεύσεων και αποψιλώσεων που έχουν ξεκινήσει από την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου μέχρι και σήμερα. Συγκεκριμένα, χθες (30/8) καθάρισε, κλάδεψε, περιποιήθηκε, καλλώπισε, αφαίρεσε τα graffiti και έβαψε το παρκάκι που βρίσκεται μπροστά από τον ναό της Αγίας Μαρίνας Μελισσίων.

Συνεχίζουμε δυναμικά, χρησιμοποιώντας όλες τις διαθέσιμες δυνάμεις μας και επιστρατεύοντας κάθε διαθέσιμο μηχάνημα και μέσο με στόχο να συμβάλλουμε με αυτόν τον τρόπο στον καλύτερο καθαρισμό αλλά και στην αναβάθμιση του πρασίνου στον τομέα ευθύνης μας, του Πεντελικού και των Δήμων – ,ελών μας. Ευχαριστώ θερμά τους εθελοντές και τους εργαζομένους του ΣΠΑΠ για την ανεξάντλητη θέληση τους και την πολύτιμη βοήθεια τους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet