Ο Γ. Κατσικογιάννης και στελέχη της παράταξης ΠΕΝΤΕΛΗΘΕΝ σε εκδηλώσεις του Δήμου
Κοινωνία

Ο Γ. Κατσικογιάννης και στελέχη της παράταξης ΠΕΝΤΕΛΗΘΕΝ σε εκδηλώσεις του Δήμου

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πεντέλης Γιώργος Κατσικογιάννης και τα στελέχη της δημοτικής παράταξης ΠΕΝΤΕΛΗΘΕΝ συμμετείχαν σε πλήθος πρόσφατων εκδηλώσεων σπου πραγματοποίησαν φορείς και Σωματεία στον Δήμο Πεντέλης.

Πρώτη εκδήλωση ήταν αυτή που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019, από τον ΟΚΠΑ Δήμου Πεντέλης, με θέμα «Ένας Εθελοντής Αιμοδότης σε κάθε σπίτι». Η εκδήλωση εμπλουτίστηκε από τις ολοζώντανες φωνές της παιδικής χορωδίας του Α’ Δημοτικού Σχολείου, με μαέστρο τη δασκάλα τους Μαρία Τσικούρα και τον νεαρό τραγουδιστή Θανάση Σπέλα, σε ένα ευχάριστο ελαφρο-λαϊκό πρόγραμμα, με συνοδεία πιάνου. Στο πιάνο ήταν η κ. Άλκηστις Ζευγωλή.

Επίσης, παρουσία υπήρξε στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου, το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019, η οποία έγινε σε κλίμα συναίνεσης, παρουσία όλων των υποψηφίων παρατάξεων για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά με την πρώτη εκδήλωση ο κ. Κατσικογιάννης δήλωσε: «Εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας στους διοργανωτές και τους συντελεστές των εκδηλώσεων και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις επιδιώξεις τους. Η εθελοντική αιμοδοσία πρέπει να αποτελέσει στάση ζωής για όλες και όλους. Εμείς, οι ΠΕΝΤΕΛΗΘΕΝ, δεσμευόμαστε σε αυτόν τον εθελοντισμό και τον στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις».

Για την πίτα των εργαζομένων ο υποψήφιος δήμαρχος δήλωσε:

«Κάθε εκδήλωση των εργαζομένων του Δήμου μας θα μας βρίσκουν πάντοτε παρόντες και αρωγούς. Κανένα όραμα, καμία προσπάθεια, δεν μπορούν να ευοδωθούν χωρίς τη συμπαράσταση και τη συμμετοχή των εργαζομένων. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για το κλίμα συναίνεσης που επικράτησε, μιας συναίνεσης που τόσο έχει ανάγκη ο Δήμος μας».

Και ο κ. Κατσικογιάννης ολοκλήρωσε τις σχετικές δηλώσεις του, σημειώνοντας:

«Για την εθελοντική αιμοδοσία και για τους εργαζόμενους του Δήμου ας παραμερίσουμε όλοι τα πράγματα που μας χωρίζουν και ας επικεντρωθούμε δημιουργικά στα τόσα πράγματα που μας ενώνουν.

»Θερμές ευχές σε όλους του εθελοντές αιμοδότες και τους εργαζόμενους για τη νέα χρονιά.

»Θερμούς χαιρετισμούς στον πρόεδρο του ΟΚΠΑ, Νίκο Τόλιο, την υπεύθυνη Αιμοδοσίας του ΟΚΠΑ, Αγνή Ζώη και τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Πεντέλης, Τάσο Δέγλερη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet