Ο Δήμος Πεντέλης ξεκινά ρίψεις αλατιού στους δρόμους της πόλης – Τι συμβουλεύει τους κατοίκους
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ο Δήμος Πεντέλης ξεκινά ρίψεις αλατιού στους δρόμους της πόλης – Τι συμβουλεύει τους κατοίκους

Επικαλούμενη τις προβλέψεις της μετεωρολογικής υπηρεσίας, οι οποίες από το βράδυ της Κυριακής 23/1 μέχρι και το πρωί της Δευτέρας 24/1 κάνουν λόγο για χαμηλές θερμοκρασίας και παγετό, η δημοτική αρχή Πεντέλης συνιστά ιδιαίτερη προσοχή και περιορισμό των μετακινήσεων κατά τη διάρκεια της νύχτας στις απολύτως απαραίτητες.

Ο Δήμος Πεντέλης θα προχωρήσει από απόψε το βράδυ μέχρι αύριο τις πρώτες πρωινές ώρες σε ρίψη αλατιού στους δρόμους της πόλης, όπως σημειώνει. Επίσης, αύριο προς το μεσημέρι και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, προβλέπεται χιονόπτωση. Τα εκχιονιστικά του Δήμου θα προχωρήσουν στον εκχιονισμό των δρόμων, ανάλογα με την εξέλιξη του φαινομένου, ξεκινώντας κατά σειρά από το πρωτεύον, το δευτερεύον δίκτυο και τους λοιπούς δρόμους της πόλης.

Για απολύτως έκτακτη ανάγκη οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν μέχρι τις 7.30 το πρωί της Δευτέρας στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Δήμου Πεντέλης στον τηλεφωνικό αριθμό 210 8040580.

Αύριο Δευτέρα 24/1 οι πολίτες μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Δήμο Πεντέλης από τις 7.30π.μ. στον τηλεφωνικό αριθμό 213 2050000 επιλογή 1 (αιτήματα δημότη), μέχρι τις 12.00 τα μεσάνυχτα.

Ο Δήμος στην ιστοσελίδα του penteli.gov.gr έχει δημιουργήσει ειδικό τμήμα για την ηλεκτρονική επικοινωνία των δημοτών για τα ζητήματα που σχετίζονται με την τρέχουσα κακοκαιρία.

Τέλος, ενημερώνει ότι αύριο, Δευτέρα 24/1 και μεθαύριο Τρίτη 25/1 θα είναι κλειστά:

  • Τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Δεν θα ανοίξουν καθόλου τα σχολεία.
  • Οι παιδικοί και οι ιδιωτικοί βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί.
  • Το κολυμβητήριο των Μελισσίων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet