Πιθανά σχέδια παραχώρησης της Νταού Πεντέλης στον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου από τη διοίκηση του Δήμου Πεντέλης «βλέπει» η παράταξη Μπροστά Μαζί
mtbike.gr
Κοινωνία

Πιθανά σχέδια παραχώρησης της Νταού Πεντέλης στον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου από τη διοίκηση του Δήμου Πεντέλης «βλέπει» η παράταξη Μπροστά Μαζί

Για «έγκλημα» κατά της πόλης κατηγορεί τη δήμαρχο Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά, η παράταξη Μπροστά Μαζί και ο επικεφαλής της Λευτέρης Κοντουλάκος. Αφορμή η επανεξέταση των ορίων μεταξύ των Δήμων Πεντέλης και Ραφήνας-Πικερμίου, η οποία γίνεται -σύμφωνα με την παράταξη- πιθανότατα για να παραχωρηθεί η ιστορική περιοχή της Νταού και προσαρτηθεί στον Δήμο Πεντέλης μέρος από το Ντράφι.

Επίσης, η παράταξη καλεί τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις να επιδιώξουν έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να εκθέσει η διοίκηση του Δήμου τα σχέδιά της για το παραπάνω θέμα.

Αναλυτικότερα, στην ανακοίνωσή της η παράταξη αναφέρει:

«Η Δήμητρα Κεχαγιά και η γραφική παρέα της, εκτός από πρωταθλήτρια των απευθείας αναθέσεων, ίσως σε παγκόσμιο επίπεδο, τώρα πάει να εγκληματήσει και στην ιστορία της πόλης. Θέλει να “ξαναδει” τα όρια του Δήμου Πεντέλης με τον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου και μαζί με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, προκαλούν επιτροπή ορίων.

»Η “σύμπτωση” θα είναι να φύγει από την Πεντέλη η ιστορική περιοχή της Νταού (γιατί εκεί δεν έχει να λαμβάνει ψήφους) και βέβαια κατοικεί ο πρώην δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης και να ενταχθεί στην Πεντέλη μέρος από το Ντράφι (όπου δεν γνωρίζουν για την καταστροφική της διοίκηση).

»Ο μόνος στόχος είναι να παραμείνει στην καρέκλα της για να συνεχίσει το “θεάρεστο” έργο των απευθείας αναθέσεων και των MEGA PLAN για το Πεντελικό.

»Είμαστε σίγουροι πως το ίδιο ετοιμάζει για την περιοχή του Αγίου Δημητρίου, στην Πεντέλη.

»ΔΕΝ θα σε αφήσουμε να εγκληματήσεις στην πόλη μας, ΕΩΣ ΕΔΩ. Καλούμε όλους τους επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης και τους ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους σε κοινή πρόταση για έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε να μας αναλύσει τη “σκέψη” της».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet