Συγχαρητήρια ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Πεντέλης στους εισαχθέντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση
Κοινωνία

Συγχαρητήρια ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Πεντέλης στους εισαχθέντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Συγχαρητήρια στους εισαχθέντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση δίνει η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Πεντέλης της Νέας Δημοκρατίας.

Στη συγχαρητήρια ανακοίνωσή της η η ΔΗΜΤΟ Πεντέλης της Ν.Δ. επισημαίνει τα εξής:

Ο πρόεδρος και οι σύμβουλοι της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Πεντέλης συγχαίρουν από καρδιάς όλους τους μαθητές και μαθήτριες που κέρδισαν την πρώτη μεγάλη μάχη της ζωής τους, αλλά και τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς για τον επιτυχή αγώνα που έδωσαν από κοινού.

Η σημερινή σας επιτυχία αποτελεί δικαίωση των κόπων και της προσπάθειας που κάνατε τα προηγούμενα χρόνια.

Η είσοδός σας στην ακαδημαϊκή κοινότητα θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες και προοπτικές και θα σας δώσει τη δυνατότητα να κατακτήσετε τη γνώση, να ζήσετε νέες εμπειρίες και να αποκτήσετε τα κατάλληλα εφόδια για να κτίσετε το δικό σας μέλλον, αλλά και το μέλλον του τόπου μας.

Αξιοποιήστε κάθε πτυχή της φοιτητικής σας ζωής στο έπακρο, θέστε νέους στόχους, με αποφασιστικότητα και δύναμη αντιμετωπίστε τις νέες προκλήσεις.

Για όσους δεν είχαν την τύχη της εισαγωγής, με ψυχραιμία και χωρίς άγχος, ας κάνουν την επόμενη προσπάθειά τους, έχοντας πάντα στο μυαλό ότι η επιτυχία στις συγκεκριμένες εξετάσεις δεν αποτελεί μονόδρομο.

Η ζωή επιφυλάσσει πολλές δοκιμασίες, αλλά και εκπλήξεις.

Και η ζωή ανήκει σ΄ εσάς, τα παιδιά μας, κατακτήστε τη και κάντε τον κόσμο καλύτερο!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet