Το αδιαχώρητο στον ετήσιο χορό του Συλλόγου «Ερωτόκριτος»
Κοινωνία

Το αδιαχώρητο στον ετήσιο χορό του Συλλόγου «Ερωτόκριτος»

Το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε για άλλη μία φορά στην εκδήλωση του Συλλόγου Κρητών Μελισσίων «Ερωτόκριτος» που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015, στο κέντρο «Άγγελος».

Ο Σύλλογος ζητεί σε ανακοίνωσή του «χίλια συγγνώμη για το στρίμωγμα και την ενδεχόμενη ταλαιπωρία των μελών και των φίλων του Συλλόγου». Ιδιαίτερα όμως, αναφέρεται «ζητούμε συγγνώμη από αυτούς που ήρθαν και αποχώρησαν χωρίς να μπορέσουμε έστω και ελάχιστα να τους εξυπηρετήσουμε. Ζητάμε δημοσίως συγγνώμη και δεσμευόμαστε ότι πολύ σύντομα θα τους δεχθούμε στα γραφεία του Συλλόγου μας και θα τους ανταμείψουμε με ένα ζεστό και νόστιμο γαμοπίλαφο».

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό από τον πρόεδρο Γιώργο Καρβουνάκη και συνεχίστηκε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας με την ευλογία του μέλους του Συλλόγου πατέρα Γεώργιου.

Το γλέντι ξεκίνησε με το τραγούδι του «Ερωτόκριτου» και στη συνέχεια ο κόσμος απόλαυσε το χορευτικό του Συλλόγου με τον δάσκαλο Π. Φραγκάκη σε κρητικούς χορούς.

Το μουσικό συγκρότημα του μοναδικού Γ. Κακουδάκη κράτησε συντροφιά στους παρευρισκόμενους μέχρι τις πρωινές ώρες του Σαββάτου.

Παρευρέθησαν οι πανοσιολογιότατοι πατέρες Νικόδημος και Ιερόθεος καθώς και ο πατέρας Γεώργιος που ευλόγησε και την πίτα του Συλλόγου.

Ακόμα συμμετείχαν οι πρώην δήμαρχοι Γ. Μητρόπουλος, Δ. Τομπουλίδης και Μ. Γραφάκος, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Δ. Παπακωνσταντίνου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ν. Κοσμοπούλου, Α. Παλαιοδήμος, Ε. Πολίτη, ο πρόεδρος της Τοπικής Δημοτικής Κοινότητας Νέας Πεντέλης Μ. Μιχελακάκης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Νέας Πεντέλης Μ. Μουζάκης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Αμαρουσίου Κ. Σηφάκης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Μικρασιατών – Γκουλμπαξιωτών «Νέα Ροδώνη» Χ. Κάζος, οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Γ. Γιαμουγιάννη, Β. Λάζος, Χ. Παναγιωτίδης, Ν. Χατζηαδάμ, ο πρόεδρος της Τ.Ο. της Ν.Δ. και μέλος του Συλλόγου Τ. Μπατζάκης.

Συμμετείχε ακόμα ο τέσσερις φορές ολυμπιονίκης μας και πρώην βουλευτής Πύρρος Δήμας.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά τη Δώρα Παπαδοκωστάκη και τα καταστήματα ΒΕΡΓΙΝΑ για τη μεγάλη προσφορά τους στην εκδήλωση (πίτα και γλυκά), τον Μάνο Μάγειρα για την προσφορά της μπουγάτσας, τον Γιώργο Λάβδα για το σπιτικό ψωμί και όλους όσους προσέφεραν τα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς και όλους εκείνους που με οποιοδήποτε τρόπο συνέβαλαν στη μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης.

Όσοι από τους τυχερούς δεν έχουν παραλάβει τα δώρα τους, παρακαλούνται να τα παραλάβουν από τα γραφεία του Συλλόγου (Σάμου 16 Μελίσσια, τηλ. 210 8046045) κάθε Δευτέρα, από τις 18:00 έως τις 20:00, μέχρι και τη Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet