Χοροεσπερίδα & κοπή πίτας Συλλόγου «Αγ. Γεώργιος Γκιούλμπαξε»
Κοινωνία

Χοροεσπερίδα & κοπή πίτας Συλλόγου «Αγ. Γεώργιος Γκιούλμπαξε»

Την ετήσια χοροεσπερίδα του και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πραγματοποίησε ο Μικρασιατικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Αγ. Γεώργιος Γκιούλμπαξε» το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017, σε κέντρο διασκέδασης στα Μελίσσια.

Ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, σε σύντομο χαιρετισμό του έστειλε μηνύματα ευθύνης και πατριωτισμού και ανέδειξε την αναγκαιότητα να στηρίζουμε τις ρίζες του Έθνους μας. Επεσήμανε, ακόμη, ότι «στην πόλη των Μικρασιατών και των Ποντίων, τα Μελίσσια είναι ιδιαίτερη η τιμή και η χαρά να ανοίγουμε την καινούργια χρονιά με ευχές για μια πατρίδα αντάξια με τις ρίζες της αρχαίας Ιωνίας που αντιπροσωπεύει».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο επιχειρηματίας και χορηγός της εκδήλωσης, Κωνσταντίνος Καζάκος, ο θεματικός αντιδήμαρχος Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, ο τοπικός αντιδήμαρχος Δ.Κ. Μελισσίων, Ηλίας Τσουχνικάς, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Παναγιώτης Μούστρης και Λευτέρης Κοντουλάκος αντίστοιχα, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σάββας Βορέας, Άγγελος Παλαιοδήμος, Θεόδωρος Αποστολόπουλος, Δημήτρης Μιχαλέλης, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ. Μελισσίων, Γιώργος Βορέας, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ. Πεντέλης, Γιάννης Ζούνης, οι τοπικοί σύμβουλοι Δ.Κ. Μελισσίων, Μαίρη Δούκα, Ρένα Βλάχου, ο τοπικός σύμβουλος Δ.Κ. Ν. Πεντέλη, Σταύρος Λεμπετσόγλου, ο τοπικός σύμβουλος Δ.Κ. Πεντέλης, Κανέλλος Γεωργόπουλος, η υπεύθυνη του Πολιτιστικού Κέντρου Δ.Κ. Μελισσίων, Γιώτα Τσινού, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet