Η Δημοτική Συμμαχία απαντά στον Α. Παλαιοδήμο για την επίθεσή του στον Δ. Παπακωνσταντίνου
Πολιτική

Η Δημοτική Συμμαχία απαντά στον Α. Παλαιοδήμο για την επίθεσή του στον Δ. Παπακωνσταντίνου

Με ανακοίνωσή τους, οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Δημοτική Συμμαχία απαντούν στην επίθεση του επικεφαλής της παράταξης Πεντέλη 2020 και αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πεντέλης, Άγγελου Παλαιοδήμου, στον επικεφαλής τους.

Τα μέλη της παράταξης Δημοτική Συμμαχία σημειώνουν τα εξής:

Μετά την απρεπή, και πέρα από κάθε δεοντολογική πρακτική, προσωπική επίθεση του αντιδημάρχου Α. Παλαιοδήμου προς τον επικεφαλής της δημοτικής μας ομάδας Δ. Παπακωνσταντίνου, αισθανόμαστε την ανάγκη να ενημερώσουμε τον αντιδήμαρχο αλλά, με την ευκαιρία, και τους συμπολίτες μας ότι:

1. Ο Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου αποτελεί τον επικεφαλής της δημοτικής ομάδας του μεγαλύτερου συνδυασμού της πόλης μας.

2. Ο Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου δεν είναι διορισμένος (δοτός) από οποιονδήποτε, αλλά εκλεγμένος ομόφωνα ως επικεφαλής, μετά από πρόταση του δημάρχου Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, από το σύνολο της δημοτικής ομάδας.

3. Η εκλογή αυτή επικυρώθηκε από την ευρεία Γενική Συνέλευση του συνδυασμού, ομόφωνα, και με εξαιρετικά μεγάλη συμμετοχή των μελών μας.

Έκτοτε ο Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου λειτουργεί με άψογη δημοκρατική διαδικασία και απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης μας.

Η πολιτική και επιστημονική του κατάρτιση, καθώς και η ήρεμη, νηφάλια και άκρως προσεγμένη και μελετημένη παρουσίαση των θέσεών μας εκ μέρους του, ίσως ενόχλησαν τον κ. Παλαιοδήμο, ο οποίος, κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια, θα περίμενε να εμφανιστούν «λιποτάκτες»  για να συμπορευθούν μαζί του!!!

Καταλαβαίνουμε την απόγνωση και τη δυσφορία του που δεν βρίσκει άλλους πρόθυμους να συμπαραταχθούν στη συνδιοίκηση, ώστε να καταστούν πλειοψηφία και ν’ αποκτήσουν νομιμοποίηση. Οι καθημερινές, άλλωστε, κρούσεις με δελεαστικές προτάσεις εξαγοράς προς όλους σχεδόν τους δημοτικούς συμβούλους είναι γνωστές σε όλους. Ευτυχώς, οι πρόθυμοι τελείωσαν. Και θα συνεχίσετε έτσι: μειοψηφία. Αλήθεια, γνωρίζετε πώς ονομάζετε η διοίκηση των κοινών από μειοψηφία;

Ο Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου αποτελεί αξιόπιστο συνομιλητή με τις άλλες παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Και δεδομένου ότι τα προβλήματα της πόλης είναι κοινά και οι επιδιώξεις όλων ταυτόσημες, όταν υπάρχει ειλικρίνεια είναι φυσικό να ευρίσκεται κοινός τόπος και να συντονίζονται οι προσπάθειες για την επίλυση των προβλημάτων του Δήμου. Ευκαιριακές και αλλότριες συμμαχίες μας προσφέρατε εσείς κ. Παλαιοδήμο, κοροϊδεύοντας και εξαπατώντας ακόμα και τους ψηφοφόρους σας, με την πλήρη απαξίωση και καταστρατήγηση του εκλογικού σας προγράμματος.

Όσο για την υπόθεση παραχώρησης του ΝΙΕΝ στη πόλη για 12 χρόνια, δεν θα σας αναφέρουμε κάτι. Οι εξελίξεις σας πρόλαβαν και το «Βατερλώ» των θέσεών σας και των ψεύτικων διηγημάτων σας έχει κατακλύσει την πόλη!!! Δεν πέρασαν ούτε τρεις μέρες από τις δημόσιες τοποθετήσεις σας, τόσο στο Δ.Σ όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και η «χιονοστιβάδα» των εξελίξεων σας εξέθεσε σε όλον τον Δήμο. Ως αρμόδιος αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών δηλώσατε ότι δεν γνωρίζατε τίποτα για το ΝΙΕΝ. Επομένως δύο τινά συμβαίνουν: α) Ή, απλώς, σας έχουν για συμπλήρωμα ψήφων στη συνδιοίκηση, με ανάλογες πολιτικές αντιπαροχές, β) ή, συνειδητά, δεν λέγατε την αλήθεια, προσπαθώντας να καλύψετε την ανεπάρκειά σας.

Δεν περιμέναμε κάτι παραπάνω από εσάς κ. Παλαιοδήμο, μιας και ο πολιτικός σας κατήφορος δεν έχει τέλος.

Αφού δεν σας αρέσουν τα άκρως διδακτικά αποφθέγματα του ελληνικού κινηματογράφου, σας αφιερώνουμε την παρακάτω ρήση που είναι γνωστή στους πάντες και σας χαρακτηρίζει με τρομερή ομοιότητα «Ουδείς αχαριστότερος εκ του ευεργετηθέντος».

Καληνύχτα κ. Παλαιοδήμο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet