Κέρδισε έδρα στο Δημοτικό Συμβούλιο Πεντέλης η παράταξη Πεντέλη Πόλη Πρότυπο
Πολιτική

Κέρδισε έδρα στο Δημοτικό Συμβούλιο Πεντέλης η παράταξη Πεντέλη Πόλη Πρότυπο

Δημοσιοποιήθηκε η με αριθμό 1371/2024 Απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών με την οποία η δημοτική παράταξη Πεντέλη Πόλη Πρότυπο λαμβάνει μία έδρα στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου.

«Χωρίς αυταπάτες για τις δυνατότητες ουσιαστικής παρέμβασης μέσω των αυτοδιοικητικών οργάνων, χαιρετίζουμε την απόφαση ως επισφράγισμα μιας γόνιμης για εμάς προεκλογικής περιόδου, της δικαίωσης της πολιτικής επιλογής της συλλογικότητας μακριά από συνεννοήσεις ή συναλλαγές και ως έναυσμα για τη βαθύτερη δέσμευσή μας στην προσπάθεια ανατροπής του πολιτικού σκηνικού της πόλης μας» αναφέρεται στην ανακοίνωση του συνδυασμού.

Με βάση τη σχετική δέσμευση της παράταξης στην εναλλαγή της εκπροσώπησης πρώτος δημοτικός σύμβουλος αναλαμβάνει ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Κώστας Αποστολίδης, ενώ ήδη συγκροτείται ομάδα παρακολούθησης του Δημοτικού Συμβουλίου.

«Θα εργαστούμε για μια παραγωγική θητεία, εντός και περισσότερο εκτός του Δ.Σ., για να κερδίσουμε την Πόλη μας» καταλήγει η ανακοίνωση της παράταξης Πεντέλη Πόλη Πρότυπο.

Η έδρα που έλαβε ο συνδυασμός αφαιρείται από την παράταξη Πεντέλη 2020, η οποία θα εκπροσωπείται πλέον μόνο από τον επικεφαλής της Άγγελο Παλαιοδήμο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet