Λ. Κοντουλάκος: Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζετε κ. Μακρή
Πολιτική

Λ. Κοντουλάκος: Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζετε κ. Μακρή

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Μπροστά Μαζί, Λευτέρης Κοντουλάκος, σημειώνει ότι σε σημερινή (8/10) του συνέντευξη σε τοπική εφημερίδα ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης, Λουκάς Μακρής, εγκαλεί την αντιπολίτευση για απαράδεκτη συμπεριφορά και μιλά για «θέατρο του παραλόγου» εντός του Σώματος.

«Δεν ξέρω πλέον αν είναι η απειρία σας ως δημοτικός σύμβουλος ή κάποιος από την παράταξή σας προσπαθεί να σας καταστρέψει, αλλά μόλις σήμερα παραδεχτήκατε παράβαση καθήκοντος, για την παράνομη απόφασή σας, να μην θέσετε προς ψήφιση την εναλλακτική πρόταση της αντιπολίτευσης για δωρεάν τροφεία», σημειώνει ο κ. Κοντουλάκος, συμπληρώνοντας πως «με μεγάλη αγωνία λοιπόν θα περιμένουμε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση την εξέλιξη της αναφοράς που έχουμε κάνει προς το πρόσωπό σας, για παράβαση καθήκοντος».

Στη συνέχεια της ανακοίνωσής του ο δημοτικός σύμβουλος Πεντέλης αναφέρει:

«Όσον αφορά την παράνομη διαδικασία δημιουργίας προσχολικής αγωγής εντός της πτέρυγας Μπόμπολα, μόλις παραδεχτήκατε πως όχι μόνο εξαπατήσατε την υφυπουργό Παιδείας κ. Ζαχαράκη, βάζοντάς την να υπογράψει Φ.Ε.Κ.( ΦΕΚ 4101-Β-24.9.20 ), στηριζόμενη σε ψευδή στοιχεία που της αποστείλατε (ανύπαρκτη απόφαση Δ.Σ. Πεντέλης 165/20), αλλά εξαπάτησε η συνδιοίκηση ΚεχαγιάΠαλαιοδήμου, στην οποία ανήκετε και όλους του συμπολίτες μας».

Καταλήγοντας, ο κ. Κοντουλάκος υπογραμμίζει:

«Μας προκαλεί τεράστια εντύπωση η ευκολία που δηλώσατε, πως δεν έχετε εικόνα για την πτέρυγα Μπόμπολα γιατί δεν έχει έρθει ως θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Λίγη τσίπα δεν βλάπτει!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet