Λ. Κοντουλάκος: Μαθήματα αυτοδιοίκησης χρειάζεται άμεσα η συνδιοίκηση Κεχαγιά – Παλαιοδήμου
Πολιτική

Λ. Κοντουλάκος: Μαθήματα αυτοδιοίκησης χρειάζεται άμεσα η συνδιοίκηση Κεχαγιά – Παλαιοδήμου

«Μαθήματα αυτοδιοίκησης χρειάζεται άμεσα η συνδιοίκηση ΚεχαγιάΠαλαιοδήμου» σημειώνει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Μπροστά Μαζί, Λευτέρης Κοντουλάκος, με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019, και τη δήλωση που ανήρτησε η δήμαρχος σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ο ίδιος, σημειώνει ότι η «συνδιοίκηση» πρέπει να μάθει τα εξής «μαθήματα»:

Μάθημα 1ο: ΠΟΤΕ δεν έρχεται θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης για ψηφοφορία από το Δημοτικό Συμβούλιο στο τέλος της ημερήσιας διάταξης, είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ.

Μάθημα 2ο: Ο προϋπολογισμός είναι ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και δεν είναι δυνατόν να συζητηθεί εκτός ημερήσιας διάταξης σε τακτική συνεδρίαση.

«Σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πεντέλης, η συνδιοίκηση Κεχαγιά-Παλαιοδήμου παρέδωσε μαθήματα απειρίας, προσπαθώντας να βάλει όλους τους δημοτικούς συμβούλους να παρανομήσουν» σημειώνει ο κ. Κοντουλάκος και προσθέτει:

«Όμως καλό θα ήταν να μάθουν τη διαδικασία του Δημοτικού Συμβουλίου ώστε να μην γίνονται ρεζίλι.

»Για την ανακοίνωση της δημάρχου Πεντέλης, που μιλά για μια αντιπολίτευση που της σταματά το έργο, θα απαντήσουμε… καλό το παραμύθι, αλλά λείπει ο δράκος. Απλώς θα της υπενθυμίσουμε ότι οι συμπολίτες μας επέλεξαν και έφεραν στην πρώτη θέση τον συνδυασμό Δημοτική Συμμαχία και τον δικό της συνδυασμό στη δεύτερη θέση, όσο για τη δεύτερη Κυριακή γνωρίζουμε όλοι ποιοι την στήριξαν, που βέβαια, προς τιμήν τους, μέσα σε τρεις μήνες δήλωσαν το πόσο μεγάλο λάθος έκαναν, πλην του κυρίου Παλαιοδήμου, που με μεγάλη προθυμία συνδιοικούνε.

»Επίσης τη συμβουλεύουμε, μιας και της αρέσουν οι απευθείας αναθέσεις, να κάνει άλλη μια για μαθήματα αυτοδιοίκησης. Έχουμε να της προτείνουμε σοβαρούς ανθρώπους, με αποδεδειγμένα χρόνια στην αυτοδιοίκηση… και όχι εταιρείες μηνός. Θα της κάνουν σίγουρα καλό».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet