Με πρωτοβουλία των λοιπών παρατάξεων δωρεάν τροφεία στον Δήμο Πεντέλης
Κοινωνία

Με πρωτοβουλία των λοιπών παρατάξεων δωρεάν τροφεία στον Δήμο Πεντέλης

«Μια ιστορική για την κοινωνική ζωή της πόλης απόφαση, με κοινωνικό πρόσημο, έλαβε η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης στη συνεδρίαση της 30ής Ιουνίου 2020, έπειτα από πρόταση της αντιπολίτευσης» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου (Δημοτική Συμμαχία), Αντώνης Φειδοπιάστης (Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή), Λευτέρης Κουντουλάκος (Μπροστά Μαζί), Γιώργος Κατσικογιάννης (Πεντέληθεν) και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Μπούρας.

Ειδικότερα, όπως σημειώνουν, αποφασίστηκαν δωρεάν τροφεία στους παιδικούς σταθμούς για τη σχολική χρονιά 2020-2021 για όλα τα παιδιά.

Η απόφαση αναρτήθηκε ήδη στη «Διαύγεια» στις 24/07/2020, με αριθμό ΑΔΑ: ΨΒΡ9ΩΞ3-ΖΒΙ ΑΠΟΦ ΔΣ 83/20.

Με κοινή δήλωσή τους, οι προαναφερόμενοι καλούν τη δημοτική αρχή «έστω και την ύστατη ώρα, να συμπαραταχθεί και αυτή και να εφαρμόσει απρόσκοπτα την απόφαση, απέχοντας από κάθε διαδικασία ακύρωσής της», προσθέτοντας:

«Και λίγο κοινωνικό πρόσωπο στη ζυγαριά που γέρνει μονόμπαντα προς τους εργολάβους δεν  θα τη βλάψει, τουναντίον θα της μακιγιάρει λίγο την εικόνα. Άλλωστε, περιχαρής η κ. δήμαρχος ανακοίνωσε πρόσφατα “μεγάλο” λειτουργικό πλεόνασμα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet