Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή: Οι παρανομίες που έγιναν «παρατυπίες» και τα «δωράκια» σε… ημετέρους
Πολιτική

Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή: Οι παρανομίες που έγιναν «παρατυπίες» και τα «δωράκια» σε… ημετέρους

Για «δωράκια» σε «ημετέρους» και προσπάθεια να «βαφτιστούν οι παρανομίες σε παρατυπίες» κατηγορεί τη διοίκηση του δημάρχου Πεντέλης ο δημοτικός συνδυασμός Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή, με επικεφαλής τον Αντώνη Φειδοπιάστη. Αφορμή η εκ νέου εισαγωγή στο Δημοτικό Συμβούλιο, στη συνεδρίαση της Δευτέρας 14 Μαΐου 2018, της εισήγησης έγκρισης δαπάνης 20.000 ευρώ για την έκδοση φωτογραφικού λευκώματος για τα Μελίσσια, το οποίο έχει τυπωθεί εδώ και μήνες…

Ο δημοτικός συνδυασμός Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή επιμένει ότι ο θέμα δεν έχει κλείσει, καθώς η υπόθεση -όπως αναφέρει- έχει φθάσει στα χέρια του ανακριτή και της Γενικής Γραμματείας Καταπολέμησης της Διαφθοράς.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του συνδυασμού:

Η διοίκηση Στεργίου πέρασε από το Δημοτικό Συμβούλιο τα 20.000 ευρώ του… απίστευτου λευκώματος για τα Μελίσσια
Ο δήμαρχος Πεντέλης «βαφτίζει» τις παρανομίες σε παρατυπίες και κάνει «δωράκια» σε… ημετέρους

Σχεδόν τρεις μήνες μετά τη συνεδρίαση – «φιάσκο» της 30ής Ιανουαρίου 2018, οπότε η διοίκηση Στεργίου «πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη», προσπαθώντας να περάσει μέσα από την αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου το κόστος έκδοσης φωτογραφικού λευκώματος για τα Μελίσσια, ύψους 20.000 ευρώ, οι «πρωταγωνιστές» της απίστευτης αυτής ιστορίας «ξαναχτύπησαν».

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης τη Δευτέρα 14 Μαΐου 2018 επανέφεραν το θέμα και αυτή τη φορά το ψήφισαν, «δωρίζοντας» σε εταιρεία που έχει σχέσεις με τοπικό εκδοτικό ΜΜΕ 20.000 ευρώ. Μάλιστα, όπως ομολόγησε ο δήμαρχος υπήρχε κάποια «παρατυπία» με το γεγονός ότι το συγκεκριμένο έντυπο είχε εκδοθεί πριν το Δημοτικό Συμβούλιο εγκρίνει τη σχετική δαπάνη (!), αλλά γι’ αυτό «επέπληξε» τον υπεύθυνο δημοτικό σύμβουλο και… όλα εντάξει.

Σε κάθε περίπτωση, η απόφαση της διοίκησης Στεργίου, που «βαφτίζει» την παρανομία σε παρατυπία, είναι έωλη, κάτι που θα αποδειχθεί στο άμεσο μέλλον, καθώς το όλο θέμα έχει πάει στον ανακριτή και στη Γενική Γραμματεία για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς, με πρωτοβουλία παρατάξεων της μειοψηφίας.

Εκείνο που ωστόσο μένει, σε πολιτικό επίπεδο, είναι ο τρόπος που ο «άμεμπτος» δήμαρχος Πεντέλης προσπαθεί να «εξαργυρώσει» τα πολιτικά γραμμάτιά του, εις βάρος της τσέπης των δημοτών. Κι αυτό η παράταξη Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή δεν θα το επιτρέψει…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet