Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή: Οι πολίτες κ. Στεργίου έχουν καταλάβει ότι μοιράζετε «υποσχετικές» χωρίς «αντίκρισμα» 
Πολιτική

Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή: Οι πολίτες κ. Στεργίου έχουν καταλάβει ότι μοιράζετε «υποσχετικές» χωρίς «αντίκρισμα» 

«Υποσχετικές χωρίς αντίκρισμα» μοιράζει ο δήμαρχος Πεντέλης, όπως τονίζει η παράταξη Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή, με αφορμή την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης με θέμα το γήπεδο της Νέας Πεντέλης.

Παράλληλα, «καρφώνει» και την παράταξη της μείζονος μειοψηφίας, Συμπολιτεία, χωρίς να την κατονομάζει, δίνοντας ουσιαστικά απάντηση στις αιχμές που η παράταξη αυτή αφήνει στο σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε για το ίδιο θέμα.

Η παράταξη, με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο Πεντέλης τον Αντώνη Φειδοπιάστη, επισημαίνει τα εξής:

Οι πολίτες κ. Στεργίου έχουν καταλάβει ότι μοιράζετε «υποσχετικές» χωρίς «αντίκρισμα» 

Απελπιστικά τραγική ήταν η εικόνα της διοίκησης του δημάρχου Δ. Στεργίου στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίτης 19 Μαρτίου, όπου κάτοικοι και δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας ανέμεναν μάταια να ενημερωθούν για το ιδιοκτησιακό και πολεοδομικό καθεστώς της περιοχής που βρίσκεται το γήπεδο της Ν. Πεντέλης. Επιλέγοντας να «μπαχαλοποιήσει» τη συζήτηση, ελέω του προέδρου του Σώματος, που μάλλον «διακοσμητικό» ρόλο είχε στη συγκεκριμένη συνεδρίαση, απαξίωσε τόσο το Σώμα, όσο και τους δημότες, που περίμεναν επί ώρες να μάθουν αν τελικώς θα τοποθετηθεί χλοοτάπητας στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Σε όλη τη συνεδρίαση ήταν εμφανής η αγωνία του κ. δημάρχου να αποφύγει την απάντηση στο ερώτημα που επίμονα έθεσε η παράταξή μας για το εάν η επίμαχη έκταση ανήκει στον Δήμο ή στο Δημόσιο. Και όταν διαπίστωσε ότι δεν μπορούσε να «αποδράσει», ιδιαίτερα μετά την εμπεριστατωμένη τοποθέτηση για το θέμα του ειδικού αγορητή μας, πρώην δημάρχου Ν. Πεντέλης Κώστα Κοσοβίτσα, άρχισε να τα βάζει με τη μειοψηφία, ότι δήθεν με τον έλεγχο που ασκεί εμποδίζει να γίνει το έργο στο γήπεδο και ότι «με κάποιον τρόπο» εκείνος θα καταφέρει να… παρακάμψει τον νόμο και τον δασάρχη και θα κάνει την παρέμβαση που θέλει, «είτε θέλει η αντιπολίτευση, είτε όχι»!

Δυστυχώς για εκείνον, οι κάτοικοι που ήταν παρόντες στη συνεδρίαση, και τους οποίους ο κ. Στεργίου είχε παραπλανήσει με «κάλπικες» υποσχέσεις, κατάλαβαν πολύ καλά το προεκλογικό παιχνίδι που παίζεται εις βάρος τους. Κατάλαβαν ότι ο κ. Στεργίου, πανικόβλητος μπροστά στη διαφαινόμενη εκλογική ήττα του, μοιράζει «υποσχετικές» παντού, μπας και περιορίσει το εύρος της ήττας του. Μόνο που οι «υποσχετικές» αυτές δεν έχουν αντίκρισμα…

Όσο για κάποια παράταξη της μειοψηφίας, η οποία επιχειρεί εσχάτως και με το… ζόρι να επιδείξει αντιπολιτευτική στάση, παρά το γεγονός ότι πρόθυμα ψηφίζει τις εισηγήσεις της διοίκησης και στελέχη της σπεύδουν να στηρίξουν τον κ. Στεργίου, καλό είναι πριν κρίνει τις άλλες παρατάξεις, να κάνει τη δική της αυτοκριτική, αφού είναι η κύρια υπεύθυνη για την περιπέτεια που μπήκε ο Δήμος Πεντέλης τα τελευταία χρόνια…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet