Τι είπε ο Κ. Γιαννόπουλος στη σύσκεψη-συζήτηση που οργάνωσε η Κ.Ο. Μελισσίων-Πεντέλης του ΚΚΕ στα Μελίσσια
Πολιτική

Τι είπε ο Κ. Γιαννόπουλος στη σύσκεψη-συζήτηση που οργάνωσε η Κ.Ο. Μελισσίων-Πεντέλης του ΚΚΕ στα Μελίσσια

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8/7 το απόγευμα, στο Άλσος Ζωοδόχου Πηγής στα Μελίσσια, η σύσκεψη-συζήτηση που οργάνωσε η Κ.Ο. Μελισσίων-Πεντέλης του ΚΚΕ.

Ο Κώστας Γιαννόπουλος, μέλος της Επιτροπής Περιοχής της Κ.Ο. Αττικής και γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Βόρειου Τομέα του ΚΚΕ,  αναφέρθηκε στις πολιτικές εξελίξεις μέσα στις οποίες διοργανώθηκε το 21ο Συνέδριο του ΚΚΕ. Επεσήμανε την όξυνση των διεθνών ανταγωνισμών, ιδιαίτερα ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Κίνα, τονίζοντας ότι «ο μύθος της αμυνόμενης ελληνικής αστικής τάξης έχει καταρρεύσει, αφού στον ανταγωνισμό ελληνικής και τουρκικής αστικής τάξης κάθε μία συμμετέχει από τη σκοπιά των δικών της συμφερόντων».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στις εξελίξεις σχετικά με τη λατoμική επένδυση στο Πεντελικό Όρος, καλώντας «τον λαό της περιοχής να παλέψει ώστε τα δάση και τα βουνά να είναι λαϊκή περιουσία, με προστασία της ζωής των εργαζομένων και του περιβάλλοντος από την επιχειρηματική δραστηριότητα». 

Ακολούθησε συζήτηση και το «ραντεβού» ανανεώθηκε «για την πανεξόρμηση με την απόφαση του 21ου Συνεδρίου και τον Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου», όπως αναφέρουν οι διοργανωτές.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet