Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας επισκέφθηκε ο δήμαρχος Πεντέλης
Πολιτική

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας επισκέφθηκε ο δήμαρχος Πεντέλης

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο επισκέφτηκε σήμερα, Τρίτη 5 Απριλίου 2016, ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, συνοδευόμενος από τον συμπολίτη κο Κωνσταντίνο Καζάκο. Η συνάντηση διήρκησε περίπου μία ώρα.

Ο δήμαρχος εισερχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο συνεχάρη τον κ. Προκόπη Παυλόπουλο για την εκλογή του στο ανώτατο αξίωμα της χώρας και του ευχήθηκε δύναμη για να ανταπεξέλθει στο δύσκολο έργο του. Επίσης, επέδωσε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τιμητική πλακέτα με το έμβλημα του Δήμου και βιβλία με την ιστορία των τριών πόλεων (Πεντέλη, Νέα Πεντέλη, Μελίσσια).

Ο δήμαρχος Πεντέλης παραδίδει βιβλία για τον Δήμο στον Πρόεδρο της ΔημοκρατίαςΚατά τη διάρκεια της συνάντησης ενημέρωσε τον ανώτατο πολιτειακό άρχοντα για βασικά θέματα του Καλλικρατικού Δήμου Πεντέλης, όπως:

  • Δασικοί χάρτες – Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης.
  • Αντιμετώπιση προσφυγικού προβλήματος.
  • Δικαστικές διεκδικήσεις από την Τουρκία επί περιβαλλοντικών ζητημάτων δενδροφύτευσης Πεντελικού, κ.ά.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχαρίστησε τον δήμαρχο επισημαίνοντας, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, «τις άριστες σχέσεις φιλίας και εκτίμησης προς το πρόσωπο του δημάρχου» και δεσμεύτηκε για επίσκεψη στη ζώνη ευθύνης του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet