Πλήθος κόσμου στη συναυλία της «Big Band» της Στρατιωτικής Μουσικής ΑΣΔΥΣ στα Μελίσσια
Πολιτισμός

Πλήθος κόσμου στη συναυλία της «Big Band» της Στρατιωτικής Μουσικής ΑΣΔΥΣ στα Μελίσσια

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Ιουλίου 2018 στην Πλατεία του Αγίου Γεωργίου Μελισσίων η συναυλία της «Big Band» της Στρατιωτικής Μουσικής ΑΣΔΥΣ που διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δ.Κ. Μελισσίων και υπό την αιγίδα του δημάρχου Πεντέλης, Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, στο πλαίσιο των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «Ιούλιος 2018» του Δήμου Πεντέλης.

Ο δήμαρχος στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε για την παρουσία τους στην ιδιαίτερη αυτή βραδιά τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, τον αρχηγό ΓΕΣ, αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, την περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, τον διακεκριμένο μουσικοσυνθέτη Γιώργο Κατσαρό, τον άμισθο σύμβουλό του Κωνσταντίνο Καζάκο, την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης, Ευαγγελία Μπουσίου-Μοσχοπούλου, τους δημοτικούς συμβούλους, φίλους που στηρίζουν τον τόπο και τους ανθρώπους. Συγκεκριμένα είπε: «Οφείλω ένα δημόσιο ευχαριστώ στους ανθρώπους αυτούς που συνδεόμαστε συναδελφικά, επαγγελματικά και ανθρωπιστικά, έχουμε σφυρηλατήσει σχέσεις ζωής που στηρίζουν την κοινωνία και η κοινωνία πάει μπροστά μόνο εφόσον οι δυνάμεις ομονοούν και λειτουργούν έτσι. Δεν υπάρχει τίποτα που να μας χωρίζει, για το καλό του τόπου υπάρχουν μόνο πράγματα που μας ενώνουν και ο καθένας από το μετερίζι του προσθέτει το λιθαράκι που χτίζει την κοινωνία και την πάει πιο μπροστά».

Στη συνέχεια επιδόθηκε στον δήμαρχο από τον διοικητή της Στρατιωτικής Μουσικής της ΑΣΔΥΣ, τ/χη (ΜΣ) Ευάγγελο Σαμαρά, το έμβλημα του σήματος της Στρατιωτικής Μουσικής ως απόδοση τιμής.

Η εξαιρετική «Big Band» της Στρατιωτικής Μουσικής ΑΣΔΥΣ που απαρτίζεται από 22 μέλη, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του τ/χη (ΜΣ) Μιχαήλ Χασούρη, με ένα αφιέρωμα στην ελληνική ρετρό μουσική. με τίτλο «Λες και ήταν χτες…», ταξίδευσε και ενθουσίασε το κοινό με κλασικά τραγούδια του χθες που όλοι θυμόμαστε, δημιουργώντας, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου Πεντέλης, μέσα από την τέχνη της βαθιά αισθήματα εμπιστοσύνης και σεβασμού προς τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Τη συναυλία παρακολούθησαν η οικογένεια του δημάρχου, ο πανοσιολογιότατος αρχιμανδρίτης πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισιάς, Αμαρουσίου & Ωρωπού, π. Κωνσταντίνος Χαραλαμπόπουλος, ο εφημέριος του Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Μελισσίων, π. Θεόδωρος, ο ιερέας του Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Μελισσίων, π. Βασίλειος, ο εφημέριος του Ι.Ν. Αγ. Μαρίνας Μελισσίων, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης, η περιφερειακή σύμβουλος Αττικής Φωτεινή Βρύνα, οι στρατηγοί ε.α. Δημήτρης Λυμπέρης και Χρήστος Τόιλος, ο αρχιπλοίαρχος Π.Ν. ε.α. Αθανάσιος Λυμπέρης, ο διοικητής του 414 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Ειδικών Νοσημάτων, Δημήτρης Τσοκάνας, ο διοικητής Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Αττικής, υποστράτηγος Π.Σ. Αχιλλέας Τζουβάρας, ο δ/ντής του 12ου Π.Σ. Αθηνών, Κώστας Ιωάννης, ο αστυνομικός διευθυντής Δημήτρης Παντελής, ως εκπρόσωπος του δ/ντή Αστυνομίας Β/Α Αττικής, ταξίαρχου Κωνσταντίνου Βουτσελά, ο δ/ντής της Δ/νσης Ασφαλείας Β/Α Αττικής, Ιωάννης Λασπάς, η διοικητής του Α.Τ. Πεντέλης, Ελένη Σαατσάκη, ο αναπληρωτής διοικητής του Τ.Α. Πεντέλης, Δημοσθένης Πλεξουσάκης, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης, Ευαγγελία Μπουσίου-Μοσχοπούλου, ο τ. πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μελισσίων, Τάκης Βαρελάς, ο θεματικός αντιδήμαρχος Ηλίας Βιλιώτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Καίτη Μασμανίδου, Ηλίας Τσουχνικάς, πρόεδρος Α/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Παναγιώτης Μούστρης, πρόεδρος ΟΠΑΘ, Λευτέρης Κιτσούλης και Ιωάννης Ζώης, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος του τ. Δήμου Ν. Πεντέλης Κωνσταντίνος Μαργαρίτης, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ. Ν. Πεντέλης, Μανώλης Μιχελακάκης, η πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ. Πεντέλης, Χρυσούλα Σουτάδη-Καπράλου, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Δ.Κ. Μελισσίων Μαρία Δούκα-Λασιθιωτάκη, Γεώργιος Μαγιάτης, Αθανάσιος Μπάρκας και Νικόλαος Δροσάτος, ο τοπικός σύμβουλος Δ.Κ. Ν. Πεντέλης Σταύρος Λεμπετσόγλου, ο τοπικός σύμβουλος Δ.Κ. Πεντέλης Κανέλλος Γεωργόπουλος, ο πρόεδρος του ΟΚΠΑ, Νίκος Τόλιος, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Δ.Κ. Μελισσίων, Γιώτα Τσινού, ο αντιπρόεδρος του ΟΠΑΘ, Βασίλειος Λάζος, το μέλος Δ.Σ. του ΟΚΠΑ Ελένη Γκρέτσα, το μέλος του Δ.Σ. του ΟΠΑΘ Δημήτρης Τζαμτζής, ο συντονιστής – διευθυντής ΕΣΥ Α΄ Παθολογικού Τμήματος Γ.Ν. Μελισσίων «Αμ. Φλέμιγκ», Γεώργιος Μαραθωνίτης, ο πρόεδρος του Εθελοντικού Κλιμακίου Πεντέλης, Χρήστος Γκολετσόπουλος, ο πρόεδρος του Συλλόγου «Άγ. Γεώργιος Γκιούλμπαξε», Παναγιώτης Γκατζόλης, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πελοποννησίων Πεντέλης, Νίκος Καμπέρης, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Λαλητάδες», Βασίλειος Ζευγώλης, η πρόεδρος του Πολιτισμικού και Λαογραφικού Συλλόγου Μελισσίων, Γιώτα Λαμπίρη, ο εκδότης Γεώργιος Τριάντης, ο δικηγόρος Αθανάσιος Τσιούμας και πλήθος κόσμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet