Συνάντηση Πολιτιστικού Ομίλου Πεντέλης στο Μέγαρο Πλακεντίας
Πολιτισμός

Συνάντηση Πολιτιστικού Ομίλου Πεντέλης στο Μέγαρο Πλακεντίας

Το Διοικητικό Συμβούλιο, τα μέλη και οι φίλοι του Πολιτιστικού Ομίλου Πεντέλης συναντήθηκαν την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης για το άνοιγμα της καλοκαιρινής περιόδου.

Στη συγκέντρωση παρευρέθηκε, ως προσκεκλημένος του Ομίλου, ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης ο οποίος μίλησε στα μέλη του Συλλόγου για σημαντικά αυτοδιοικητικά και όχι μόνο θέματα που απασχολούν την πόλη και την περιοχή.

Συγκεκριμένα, και όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, μίλησε για το υφιστάμενο και προβλεπόμενο της Καλλικρατικής διακυβέρνησης, την ολοκλήρωση του Συγκροτήματος των Σχολείων του Ο.Τ. 122 ανακοινώνοντας τα εγκαίνια του για την 4η Σεπτεμβρίου 2016, καθώς και την ενημέρωση για τη διυπουργική σύσκεψη που θα γίνει για τα δασικά θέματα την Τρίτη 28 Ιουνίου, στις 18:00, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Δ.Κ. Πεντέλης με τον αρμόδιο υπουργό ΥΠΕΚΑ Ι. Τσιρώνη και άλλους υπουργούς και αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες.

Παράλληλα, επεσήμανε την ανάγκη οργάνωσης του καθαρισμού των οικοπέδων και της αντιπυρικής προστασίας για το επερχόμενο καλοκαίρι, και ανακοίνωσε την ίδρυση Μουσιακού Χώρου σε Λατομείο του Πεντελικού, έργο που προωθείται για ένταξη στο ΕΣΠΑ.

Τέλος ευχήθηκε σε όλους «Καλό Καλοκαίρι» και τόνισε ότι: «Η Πεντέλη αποτελεί τον τόπο που χάρισε στην ανθρωπότητα το Σύμβολο της Δημοκρατίας τον Παρθενώνα και λειτουργούμε με αυτό ως βάση».

Ο δήμαρχος έκλεισε με τα συγχαρητήρια και τις ευχές του προς το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και την πρόεδρο του Ζίνα Πανταζοπούλου που μόλις ανέλαβε και ευχαρίστησε το προηγούμενο Δ.Σ. και την πρόεδρό του Ελένη Κωνσταντακάτου για την μέχρι σήμερα προσφορά της στον Πολιτιστικό Όμιλο Πεντέλης.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης οι δημοτικοί σύμβουλοι Λευτέρης Κοντουλάκος, Θεόδωρος Αποστολόπουλος, μέλος ΠΟΠ και Δημήτρης Μιχαλέλης, μέλος ΠΟΠ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet