19ο Filothei Women Gala την Τετάρτη 13 Ιουνίου
Αθλητισμός

19ο Filothei Women Gala την Τετάρτη 13 Ιουνίου

To Filothei Women Gala θα διεξαχθεί την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018 στο στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης» στη Φιλοθέη.

Πρόκειται για την 19η στάση στην ιστορία της διοργάνωσης, στην οποία όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα συμμετάσχουν κορυφαίες κυρίες του παγκόσμιου στίβου. Αναμφίβολα το μεγαλύτερο όνομα της διοργάνωσης θα είναι η αθλήτρια του Αθλητικού Ομίλου Φιλοθέης, η ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια του επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη.

Το Filothei Women Gala θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ, ενώ τη Δευτέρα 11 Ιουνίου θα παραχωρηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στο στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης» στις 12.00 με την παρουσία της Κατερίνας Στεφανίδη.

Ήδη στη σελίδα της διοργάνωσης στο Facebook τρέχει διαγωνισμός, στον οποίο 10 τυχεροί θα κερδίσουν t-shirt υπογεγραμμένα από την Κατερίνα Στεφανίδη. Η διαδικασία είναι απλή, αφού το μόνο που απαιτείται να κάνει κανείς είναι like στη σελίδα της διοργάνωσης, όπως και σχόλιο και κοινοποίηση κάτω από τη σχετική ανάρτηση, προκειμένου να μπει αυτόματα στην κλήρωση.

To Filothei Women Gala διοργανώνει ο Α.Ο. Φιλοθέης με την υποστήριξη του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού, υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αθήνας και του Οργανισμού Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Προστασίας Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού.

Συνεργαζόμενος φορέας και της φετινής διοργάνωσης είναι η Πρωτοβουλία Υποστήριξης Ελλήνων Αθλητών – «Ο Δρόμος για το 2020», που δημιουργήθηκε από τον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού.

Μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης είναι για δεύτερη χρονιά η stoiximan.gr, από φέτος κύριος χορηγός είναι η Citroen και η Counterpain ενώ τη διοργάνωση στηρίζουν ακόμη οι Adidas, Sokkia Hellas, Dezato. Χορηγοί επικοινωνίας είναι η ΕΡΤ – ΕΡΑΣΠΟΡΤ.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet